Aliover (30-11-12)
کاربر شهرسختافزار
یه مادربورد هم رده MSI Z77A-G43 برای amd معرفی کنید یک پردازنده هم رده i3 برای amd معرفی کنید در نظر داشتم پردازنده از اینتل بخرم اما گفنه میشه apu ها در این حدود هم ارزان تر و هم قوی تر هستند سوکت am3+ , fm1 چه تفاوت هایی دارند کلا بودجه ام برای سی پی یو و مادربورد حداکثر 700تومن هست کارهای گرافیکی در حد متوسط و گیم نیز زیاد بازی نمیکنم لطفا گزینه های زیادی را مطرح کنید و راهنمایی ام کنید
Aliover (30-11-12)
|
|
پردازنده های اتلون و فنوم 4 هسته تقریبا با پردازنده های i3 اینتل همرده هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kara daee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من در این رده اتلون 631 به قیمت حدود 215 هزار تومان میباشد که پردازنده کم مصرف، خنک و قدرتمندیه
برای مادربرد هم از حدود 150 تومن به بالا میتونید خرید کنید ولی اگر مادربرد قوی میخواهید A75 Extreme6 با قیمت حدود 300 هزار تومان مادربرد قدرتمند و مجهزیه
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون بابت پاسختان - از مادربوردی که پیشنهاد کردید خوشم امد /چند تا سوال دیگر -ببخشید اذیت میکنم / 1- مادربورد A75 Extreme6 بهتر است یا MSI - A75A-G35 2- ایا AMD A-Series APU A8-3870K که 335 تومن هست برتری ای نسبت به i3 2120 داره - میتوانید قدرتشان را مقایسه کنید؟ 3-A75 Extreme6 را از کجا میتوانم بخرم ؟ 4- پردازنده amd در قیمت 300 تومن معرفی کنید / از این که وقت میگذارید ممنون
1- چرا فحش میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kara daee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز اون مین msi دارای 4 فاز و سوکت 4 پین است و سوکتهای pci-e آن از 16/4 پشتیبانی میکند
مین ازراک 8 فاز با سوکت 8 پین است و سه سوکت pci-e 16/8/4 دارد ( کراس 8/8 )
به جز موارد فوق آیتمهای دیگه ای مانند تعداد رم، اندازه برد، امکانات آورکلاک ( دیباگر و کلیدهای کنترل )، هیت سینک ماوسفت مناسب و ...... باعث اختلاف فاحش مادربرد ازراک میشه
در کل مادربرد msi که شما نام بردید یک مادربرد میانه محسوب میشه و مادربرد ازراک یک مین حرفه ای های اند ( در این پلتفرم )
2- 3870k به دلیل کلاک پائین تر اندکی از 2120 ضعیفتر است ولی شما این پردازنده را به راحتی و بدون فشار به پردازنده یا مادربرد میتونید آورکلاک کنید ولی 2120 قابلیت آورکلاک ندارد ( برای مشاهده قدرت این پردازنده ها در فرکانس دیفالت روی نام آنها کلیک کنید )
البته گرافیک درون 3870k حدود 3 برابر قویتر از گرافیک درونی 2120 است
3- قرار بود توی این بار شرکت شاب این مادربرد وارد شود در پرایوت باهام هماهنگ کنید تا براتون سئوال کنم
4- اگر از گرافیک کارت مجزا استفاده میکنید در رنج 300 تومن باید به دنبال آتلون 651 بگردیم البته این پردازنده خیلی سخت در بازار پیدا میشود
ولی اگر میخواهید از گرافیک خود پردازنده استفاده کنید در این رنج قیمت 3670k بنظرم پردازنده خوبیه
Aliover (30-11-12), iranch (28-11-12), kara daee (28-11-12), Over_Cracker (28-11-12)
کاربر شهرسختافزار
من خوانده بودم با پول کمتر میتوان amd که با رده بالای intel برابری میکنه رو خرید اما حالا چطور شده که3870k با قیمت برابر 2120 از اون ضعیفتره ؟ در نهایت من گیج شدم کمکم کنید کدام را بخرم هر چی شما بگید اگه 2120 را پیشنهاد میدهید یه مادربورد هم در حدود 300 معرفی کنید من قبلا روی MSI Z77A-G43 نظر داشتم ( از ازراک و ام اس ای خوشم می اید) در اخر بهم بگید/ 3870k+A75 Extreme6 یا 2120+ MSI Z77A-G43 یا هر مادربوردی که شما بگید ممنونم
شما گرافیک کارت دارید یا خیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kara daee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه تصمیم دارم بعدا بخرم حدود یک ماه دیگر /اما اگر امکان دارد شما دو حالت رو بررسی کنید تا من بیشتر دستم باز باشه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط kara daee در تاریخ 29-11-12 انجام شده است
ببین عزیز شما زمانی که پردازنده 3870 را میخرید هم یک پردازنده 4 هسته خرید فرمودید و هم یک گرافیک 100-150 تومانی که کارهای روزمره و حتی بازی در حد متوسط (بسته به رزولیشن مانیتور) را جواب میدهد
این پردازنده از سری k است و به عبارتی امکان آورکلاک دارد که شما روی 3.5 تا 3.7 گیگاهرتز برای استفاده 7/24 میتونید روش حساب کنید
به عبارت ساده شما با خرید پردازنده 3870 و آورکلاک آن هم از نظر قدرت پردازنده و هم از نظر قدرت گرافیک انتخاب خیلی بهتری نسبت به 2120 داشتید .
اما مادربرد
مادربرد msi که خودتون فرمودید هم برای این پردازنده خوب و کافیه ولی شما فرمودید یک مادربرد در حد z77 میخواهید بنده تقریبا شاخ ترین مادربرد پلتفرم fm1 که همون ازراک بود معرفی کردم
وگرنه شما همون مین msi یا هر مدل a75 دیگه را هم بگیرید که قیمتهائی بین 150 تا 220 تومن داره به راحتی و بدون مشکل برای شما کار خواهد کرد
باز اگر سئوال یا ابهامی وجود داشت بفرمائید
پینوشت : لطفا مدل یا رزولیشن مونیتور خود را بفرمائید ، اگر مانیتور شما رزولیشن 1360*768 داشته باشد احتمالا با گرافیک داخلی 3870 با توجه به کاربری که فرمودید، نیاز به خرید گرافیک در آینده هم نخواهید داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (30-11-12), kara daee (29-11-12), Over_Cracker (29-11-12)
کاربر شهرسختافزار
مدل مانیتور من Flatron E 1940 هست // با توضیحات شما به 3870k+A75 Extreme6 راضی شده ام// به نظرتان همین الان بخرم یا قیمت ها پایین میاد ؟// قفط من نتونستم این مادربورد رو برای خرید اینترنتی پیدا کنم و قیمتش رو هم نمیدونم شما گفتید 300 تومن هر موقع وقت کردید راهنمایی ام کنید // 3870K هم در سایت تک مکث 335 تومن هست قیمتش خوبه؟ http://www.takmax.com/amd-a-series-apu-a8-3870k.html //بعدا میتوانم سی پی یو را ارتقا بدهم چون برای سوکت fm1 پردازنده های محدودی هستند؟ // حالا یه هارد 500 و رم 4 گیگ برام معرفی کنید// یه پاور ضعیف در خانه دارم یک پاور معمولی هم معرفی کنید // کارت گرافیک هم که بعد ها خواهم خرید اگر وقت کردید یه کارت گرافیک متوسط به بالا هم معرفی کنید بعد ها دیگه مزاحم نشم ////// واقعا از راهنمایی تان تشکر میکنم
آخرین ویرایش توسط kara daee در تاریخ 29-11-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام ضمن پاسخ به سوال بالا در مورد ویژگی های مادربورد ASRock A75 EXTREME6 FM1 AMD A75 (Hudson D3) HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS مقداری توضیح بدهید ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks