خیلی عجیبه که با یک بانک مشکلی نیست
دوست عزیز به نظرتون مادربرد گیگابایت تونسته این مساله رو که بین رم و گرافیک هست برطرف کنه؟
امکان تست دارید شما؟
خیلی عجیبه که با یک بانک مشکلی نیست
دوست عزیز به نظرتون مادربرد گیگابایت تونسته این مساله رو که بین رم و گرافیک هست برطرف کنه؟
امکان تست دارید شما؟
|
|
فعلا برد z170 گیگابایت در دسترس ندارم به دستم رسید تست میکنم . ولی آخزین باری که تست کردم چنین مشکلی مشاهده نکردم با فرکانس رم 2800 و گرافیک آنبرد و برد z170x-ud3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (17-06-16), mohammad- (12-07-16), Saeid.smxo (16-06-16)
سلام دوست عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان تست براتون مهيا نشد؟
يه مقدار عجله دارم. ميخوام اگر گيگا اوکي بود ايسوس رو بفروشم.
يه سوال دارم:
cpu هاي اينتل تو بازار ايران انواع غيراصلي و فيک هم داره؟
اين رو من تهيه کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشبختانه پردازنده اینتل تقلبی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر متاسفانه مورد جدیدی نیومده . من روی 3000 تست نکردم ولی با رم2800 با گرافیک آنبرد و مادربرد z170x-ud3 موردی ندیدم.
Aaron Swartz (24-06-16), mohammad- (12-07-16), Saeid.smxo (24-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks