Aaron Swartz (23-05-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (16-05-16)
با توجه به قدرت گرافیک داخلی اینتل بین 512 و 1 گیگ تفاوتی به شخصه ندیدم . 90% بردهای Z170 همین مقدار را پشتیبانی میکنند . چون کسی که برد سری Z170 تهیه میکنه عموما فصد استفاده از گرافیک آنبرد رو نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (23-05-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (16-05-16)
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
میخوام ویندوز 64 بیت نصب کنم و برای استفاده از 32 بیتی VM نصب کنم.
حالا با این توضیح محدودیتی تو رم هم ندارم. پیشنهادتون برای رم چی هست؟ و چه ظرفیتی مناسب کار من هست؟
تا اینجا انتخاب کردم:
مین برد: asus z170-k
پردازنده: core i5-6600
خیلی دوست دارم از گیگابایت یه مین برد معادل Z170k انتخاب کنم (یدونه DS4 965P) دارم حداقل حداقل 12 سال (شایدم بیشتر) هست هر روز کاری روشنه.
از همون روزی که داخل کیس نصب شده ، دست نخورده باقی مونده.
من به دلیل محدودیت حافظه اشتراگی گرافیک و حداکثر فرکانس رم از انتخاب h170-d3h صرفنظر کردم.
GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (23-05-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (17-05-16)
با سلام
ابتدا قصد خرید پاور نداشتم
ولی الان تصمیم دارم یک پاور نو هم تهیه کنم
لطفا" مورد مناسب نسبت به سایر قطعات هم معرفی کنید.
لازم به ذکر هست که قطعات اضافه ای هم روی سیستم نصب نیست.
سپاس
اگر قصد اضافه کردن قطعات دیگه دارید cooler master b600 ver 2.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم نه b500 این سری رو بگیرید .
Aaron Swartz (23-05-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (19-05-16)
با سلام
گارانتی الماس ایران برای مادربوردهای ایسوس خوب هست؟
سپاس
|
|
الماس جزو گارانتی های اصلی اسوس نیست . ویستا و سازگار اصلی هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (23-05-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (23-05-16)
با سلام و سپاس فراوان از راهنمايي هاي ارزشمند شما دوست عزيز
قطعات حدود يکهفته اي هست تهيه شدن
مين z170k
رم g.skill tz 2x4gb 3000mhz cl15
cpu 6600
پاور: کولرمستر b600 v2
درايو موجود بود: SSD Samsung pro 512
حالا قصد دارم از ويندوز 10 64بيت استفاده کنم.
درايوهام MBR هست
سوالي که دارم اين هست که آيا نصب ويندوز از طريق uefi واقعا" کارآمد هست؟ (با توجه به اينکه الان نصف بيشتر ssd پر هست)
و اينکه براي تبديل به gpt امکانش هست که فقط درايوي که قصد داريم ويندوز رو نصب کنيم فقط تبديل به gpt کنيم؟ يا اينکه کل ssd بايد gpt بشه؟
و اينکه آيا در کل سرعت کلي کار با سيستم افزايش پيدا ميکنه؟
فرق زیادی نداره . بهتر همون legacy نصب کنید . در مورد gpt هم باید کل هارد تبدیل به gpt بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-06-16), mohammad- (03-06-16), Saeid.smxo (02-06-16)
منظورتون اين هست که رو همين حالت MBR باقي بمونه؟بهتر همون legacy نصب کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks