با 246 تومن این کارت رو بگیر
GIGABYTE GeForce GV-N730D3-2GI DDR3 2GB
کاربر شهرسختافزار
با سلام بنده کارت گرافیک amd 6570 1gb ddr3 داشتم والان خراب شده میخواستم چند کارت گرافیک بهم معرفی کنین که از دایرکت x11 پشتیبانی کنه حدود قیمت 200 هزار تومان بیشتر نشه nvidia یا amd فرقی نمیکنه ممنون میشم یه کارتی رو بگین در این قیمت بیشترین بازده رو داشته باشه در ضمن بگم اهل بازی نیستم با این کارت گرافیک ها بازی هم نمیشه کرد البته بیشتر فتوشاپ کارم وبا ایلوستریتور هم کار میکنم سیستم من هم اینه
cpu :cori3 2100-3100
motherboard: asus p8h67
ram:gskill 8gb
آخرین ویرایش توسط kordiss در تاریخ 22-08-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون من کیسم کوچیکه میخواستم بگم از لحاظ نصب مشکلی نیست قطر یا دراز در کیسم براحتی نصب میشه چون میخوام خرید اینترنتی انجام بدم بعد دردسر داره در ضمن گشت میزدم تو سایت ها قیمتش 273000 هزار تومان جایی میشناسین با قیمت خودتون بخرم از سایت با اطمینان ؟ یه سوال دیگه مادربرد من pci express 3 رو ساپورت میکنه؟ اخه این کارت هم از همین درگاه استفاده میکنه. منو ببخش زیاد سوال میکنم بلاخره شما تخصص دارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-08-16)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ببخشید الان یه چیز دیگه یادم اومد از لحاظ پاور مشکلی نیست برای توان کارت گرافیک؟؟ بازم عذر میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر این گرافیک مصرفش کمه .فقط این که گرافیک قبلیتون مشکل پیدا کرده بهتره یک پاور استاندارد تهیه کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kordiss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-08-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور من این مدل
redmax model :FSP300-60NCH
چه پاوری باید تهیه کنم و قیمتش چقدره ؟ خرجم اینطوری زیاد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
redmax مشکل نداره . من فکر کردم متفرقه هست . نیازی به خرید پاور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kordiss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ های شما پس فقط برم سراغ خرید کارت گرافیک پاور هم که فرمودین نمیخواد
مشهد شاپ قیمت زده 295000 هزار تومان چرا اینقدر گرونه واقعا خیلی تفاوت هست بین سایت ها
آخرین ویرایش توسط kordiss در تاریخ 23-08-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks