پيشنهاد من
GA-Z87X-UD4H هست .
سلام دوستان عزیزم
من میخوام سی پی یو i7-4770k بگیرم و کارت گرافیک هم R9 290x . همچنین تا 2-3 سال آینده که پول دستم اومد یه کارت 290x دیگه هم بگیرم حالا نمیدونم با حداقل و کمترین هزینه چه مادربوردی رو میتونم بگیرم که هردو 290x رو پشتیبانی کنه و از 100% قدرت هردو کارت بتونه استفاده کنه و سوکتش 1150 باشه چون شنیدم مادربرد های ارزان از قدرت هر دو کارت نمیتونن استفاده کنن.
ممنون میشم جواب بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نظر من
G1.Sniper5
*MoJtAbA* (08-02-14)
سلام
پیشنهاد من :
ASRock FATAL1TY Z87-KILLER
این مادر بورد سوکت 1150 دارد و از 2 کارت به صورت sli و 3 کارت به صورت crossfire پشتیبانی میکنه .
این مادر بورد تمامی نیاز های شما را برطرف میکند .
*MoJtAbA* (08-02-14)
مین ازراک جز ارزون ترین های بازاره و اصلا کیفیت جالبی نداره بهتر از برند های معروف تری استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط viper95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت جالبی نداره ؟ !! ؟ به نظر من کیفیتی عالی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه چیز قیمت نیست . ممکنه با قیمت های پایین چیز های فوق العاده یافت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال این دوستمون میزان بودجه رو مشخص نکردن که دقیقا چقدر قصد دارن هزینه کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت خریدن sniper 5 g1 کار بسیار بسیار اشتباهی است .
با قیمت 1 میلیون 600 هزار تومنی که دارد اصلا ارزش خرید ندارد و بدرد نمیخورد .
مادر بورد فوق العاده ی MSI Z87 MPOWER با قیمت حدود 950 هزار تومن که یک شاهکار است بسیار از g1 sniper 5 بهتر است .
به دلیل خازن ها و مدار های مقاومی که دارد و البته بیش از 200 دلار ارزان تر بودن در عین عملکرد مشابه .
موضوع فقط پول نیست . موضوع کیفیت و عملکرد فوق العاده ی برند msi هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط viper95 در تاریخ 10-02-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (10-02-14)
|
روند يك انتخاب يك محصول شامل امكانات و خدماتي كه با خريد يك محصول دريافت ميكنيد در مورد گيگابايت با داشتن فاكتورهاي كيفيت و خدمات ثابت از طرف يك شركت كه نماينده اصلي گيگابايت هست به نظرم گيگابايت رو به انتخاب اول تبديل ميكند .
در مورد MSI و ASROCK هم نظري خاصي ندارم . چون تو انتخاب هاي من نيستند مخصوصا MSI
به نظر من مادربردي كه در پست دوم معرفي كردم اون باز دهي كه دوستمون نياز دارند رو بهشون ميده .
اين هم بررسي اين مادربرد نه از زبان من و شما
بلكه توسط يك سايت معتبر
Gigabyte GA-Z87X-UD4H Motherboard Review | Pure Overclock
اين هم يكي ديگر
OCC-Gold.png
http://www.overclockersclub.com/revi...7x_ud4h/12.htm
*MoJtAbA* (10-02-14)
بد نیست بدونید اولین شرکتی از خازن جامد و مدار های پیشرفته برای تغذیه سی پی یو استفاده میکرد گیکابایت بود در مورد گارانتی بی عیب و نقص آواژنگ هم که اصلا حرفی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط viper95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما شرکت Asus بیکاره یا موسسه خیریه باز کرده که:
1-اسم مین های درجه سه شو گذاشته ازراک
2-خدا خیرش بده چقدر به قک جیب مردم الهییییییییییییی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم خیلی وقته این چیز هارو میدونیم .
حالا از یک برندی خوشت نمیاد قرار نیست بهش توهین کنی .
در هر صورت من MSI Z87 MPOWER رو پیشنهاد میدم و به جرعت میگم بهترین مادر بورد سوکت 1150 هستش .
و هیچ چیزی از sniper 5 کم نداره .
دیگه حالا خودشون میدونم کدوم رو انتخاب کنن .
قرار نیست که همیشه گرون ترین و بالا ترین مدل , بهترین مدل هم باشه .
آخرین ویرایش توسط viper95 در تاریخ 10-02-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (10-02-14)
آفرین به شما که میدونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط viper95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توهین به من نشون بده تو جملاتم،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والا هیچ کدوم منو گاز نگرفتن که من ازشون بدم بیاد یا خوشم بیاد
قضاوت بر عهده اونایی که هم فروشنده هستن و از سخت افزار سر در میارن بیان بگن کدوم یکی بهتره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks