این برد بهتره . البته کیفیت بردهای ایسوس هم خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد بهتره . البته کیفیت بردهای ایسوس هم خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FRANKLIN (24-04-18), Mohammad-RI (24-04-18)
|
|
یکسری حرف ها را زیاد جدی نگیرید . مادربردهای MSI اگر کیفیت بالاتری نداشته باشند کیفیتشون برابر با سایرین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میزان جوایز مادربرد ها و کارت گرافیک های MSI در سایت های معتبر جهانی بسیار بالاست
طبق آمار سایت LDLC کمترین آمار خرابی برای مادربردهای MSI میباشد
FRANKLIN (24-04-18), Mohammad-RI (24-04-18)
دوتا سوالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه برای استفاده از 2400G باید حتما با یه پردازنده دیگه بایوس این مادربورد رو آپدیت کنم تا 2400G رو بشناسه و سیستم رو بالا بیاره؟
دوم اینکه حافظه گرافیکی 2400G به چه صورته خودش داره یا از رم DDR4 سیستم استفاده میکنه؟
AMD>INTEL (25-04-18)
بله . یا از فروشنده بخواهید بایوس را اپدیت کنه یا گارانتی در اسرع وقت در مورد گارانتی گرین به این شکل هست سریع انجام میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از حافظه اصلی سیستم استفاده میکنه
FRANKLIN (25-04-18), Mohammad-RI (25-04-18)
استاد شرمنده من هی سوال میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان ۱۶ گیگ رم میخوام بگیرم از قسمتی از اون استفاده میکنه به عنوان حافظه گرافیکی
و اینکه یه نوتوس ۲۰۰ کافیشه یا نه.اورکلاک هم نمیخوام کنم
بله نوتوس ۲۰۰ کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله از مقداری از ۱۶ گیگ رم را استفاده میکنه
DOOM999 (25-04-18), FRANKLIN (25-04-18), Mohammad-RI (25-04-18)
|
|
پس حتما با یه پردازنده دیگه باید اپدیت شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اگر تهران هستید . گارانتی در نصف روز انجام میدهدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه اذربایجان غربی هستم.گفتم شاید بتونم با دانلود فایل بایوس خودم انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مغازه دار پردازنده نسل اول رایزن داشته باشه میتونه بایوس را اپدیت کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-04-18), ekhtiardini (26-04-18), FRANKLIN (01-05-18), Mohammad-RI (26-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks