سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که دوست گرامی R EZ A گفتند پردازنده athlin ii x4 620 قدرت پردازشی تقریبا معادل q6600 را دارا میباشد
قیمت این پردازنده حدود ۱۰۰ هزار تومان هستش و شما با بودجه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان میتونید انتخاب راحتی بر روی مادربرد داشته باشید
به شخصه خرید مادربرد ایسوس رو به دلیل قیمت بالاتر نسبت به همرده خودش از برندهای دیگر توصیه نمیکنم ولی شما از حدود ۸۰ تومان به بالا میتونید مادربرد ایسوس برای این پردازنده تهیه کنید
شما میتونید با انتخاب مادربرد ارزانتر( با گارانتی خوب ) و پردازنده قویتر با این بودجه سیستم قدرتمندتری تهیه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی دوست عزیز و گلم.همینطور باز هم تشکر از رضای عزیز.
والا من توی cpu ها گشتم و چند مدل دیدم،کلاک و کش و ... رو هم چک کردم.
ولی در کل نمیدونم فرق اصلی بین سری athlonها و phenomها چیه.اگر یه توضیح کوچیک بدید که کدوم بهترند ممنون میشم.
ولی بحث اصلی که مین باشه والا نظرمون بیشتر روی asus هست و یا نهایتا giga.
حالا باز شما استادید،میخواستم نظر شما رو هم بدونم.چون یکم نسبت به برندهای دیگه تجربه کم هست.
همینطور خودم با giga یکم مشکل داشتم.ولی ممنون میشم اگر برند و یا مدل خواصی مد نظرتون هست بفرمایید.
کلا میخوام دیگه از 220 بالا نزنه مادربورد و cpu.
با تشکر فراوان.
سری phenom ii دارای 6 مگ کش l3 هستش که در athlon ii موجود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت کارکردش رو اگر بخواهیم میانگین بگیریم یک چیزی حدود 10 ٪ سری فنوم قویتر عمل میکنند ( در کلاک برابر )
البته این تفاوت در برنامههای مختلف متفاوته برای مثال در رندر 3d فنوم خیلی بهتر عمل میکنه
در مورد مین هم بنظرم باید یک دلیلی وجود داشته باشه تا هزینه کنید مثلا اگر بخواهید آورکلاک سنگین انجام بدین یا اینکه پردازنده رو آنلاک کنید ارزش داره این مین رو بگیرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3096
قیمتش حدود 110 تومنه و مین خوبیه
اینجا هم یک نمونه از کارهائی که میشه با این مین انجام داد رو میتونی ببینی
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=28116
البته این مین ddr3 میخوره و اگر رم ddr2 موجود برای استفاده از این مین باید عوض کنی
پس بنظر شما گیگا برند خوبی هست برای amd.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش این main خیلی خوبه ولی مشکلی که هست همونطور که گفتید ddr3 بودنش هست.
یه main توی همین رنج 100 تومن به پایین میخوام و اینکه ddr2 باشه.
کار اونقدر خاصی نمیخواد با سیستمش انجام بده.توی فاز اور هم نیست.
در کل mainی که خوب ساپورت کنه amd رو،همینطور گارانتی خوبی داشته باشه.از نظر پورت هم کامل باشه حدودا.
نیما جان شرمنده نصف شب اینهمه مزاحمت شدم.
آقا نظرت رو راجع به این دوتا main میخواستم بدونم.
کلا به نظرت اینها چطورن؟اگر بخوام بگیرم چه گارانتی معتبر هست؟و هر توضیحی که خودت لازم میدونی عزیز.
بعد اگر تفاوت خاصی هم بینشون هست ممنون میشم بگی.
GA-MA770-DS3
GA-MA770-DS3P
باز هم تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا مین asus و msi هم توبازار هست قیمتهای ۸۰-۹۰ تومن هم گیر میاد که ddr2 ساپورت کنن ولی چون دلیلی برای خریدشون نداشتم هیچ موقع تست نکردم و آماری ازشون ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گیگابایت و مینای ازراک رو تست کردم مثلا معادل چیپستی همین گیگا با ساپورت ddr2 از برند ازراک میشه این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A770DE%2b
این قیمتش حدود 65 تومنه و تعداد زیادی هم ازش بستم و مشکلی هم نداشته
با این امکانات اگر بخوام مین asus بگیرم باید حدود ۲ برابر هزینه کنم
اگر با امکانات کمتر هم راضی بشم باز مین ایسوس زیر ۸۰ تومن فکر نکنم برای این سوکت گیر بیارم
یه دلیل بیارید که چرا نباید این مین ازراک رو بخرم و یا پیشنهاد بدم تا برم سروقت ایسوس ، مشخصات تولیدات و قیمتهای اونو کامل دربیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (29-12-09)
|
|
به نظر میاد تفاوت آنچنانی با هم ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی آواژنگ گارانتی خوبیه
برای کارهای معمولی مینای بدی نباید باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی تو آورکلاک نباید تعریفی داشته باشند ( به خاطر تغذیه ۴ پین cpu )
اگر قیمت گرفتی یه آمار هم به من بده لطفا ، فردا احتمالا میرم بازار سعی میکنم قیمتهای سری گیگا و asus رو بگیرم
psat (29-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با اجازه آقا نيما به نظ{ بنده همين دو بوردي که معرفي کردين از هر نظر خوبن و در خريدشون شک نکنيد. برند گيگا بايت واقعا از هر نظر خوبه(همچنين Asus و FoxConn). مادربورد MSI هم خرابي زياد داره. گارانتي گيگا هم از همه بهتره و ساپورت اينترنتيش و ارزش هزينه بيشتر رو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سواي کيفيت همين که پشتيبانتون آواژنگه خودش خيلي ارزشه.
سوالي بود در خدمتم.
psat (29-12-09)
باز هم ممنون دوستان عزیز.
خوب نیما جان همیشه همین بوده و هست مخصوصا در ایران که وقتی چیزی اسمش سر زبون ها افتاد بیشتر انتخاب ها
به سمت اون میره.
من هم مشکلم با گیگا چندتا main p4ی بود که سوختند و کلا اون سری ها مشکل داشت.
ازون به بعد هم asus که کار کردم ( البته اینتل ) تا الان مشکلی نداشتم ولی در کل یکمی چشمم ترسیده.
خوب main هم قطعه ی کاملا حساسی هست و راحت تر از چیزای دیگه به مشکل میخوره اونم با این نوسانات برق تو کشور ما.
این وسط شاید برندهای خوبی هم باشن که اسمشون کمتر میاد ولی کیفیت خوبی دارن.اما چون تجربه ای نسبت بشون نبوده
واسه ی همین کمتر آدم رو راضی میکنند.من نه تجربه ای توی asrock داشتم و نه میدونم گارانتیش به چه صورت هست ولی
فکر کنم گارانتی گیگا قوی تر باشه.چون برای کسی هم میخوام بگیریم یکمی حساسترم.
راستی توی cpu ها هم که نگاه کردم توی athlonها 620 و 630 به نظرم خوب اومد.فقط میخواستم بدونم کشش که 2 مگ هست
تاثیر زیادی روی پرفورمنسش نداره؟یعنی کارایی رو خیلی پایین نمیاره؟در کل برای بازی و کارای گرافیکی.
توی phenomها هم نظرم روی 810 هست ولی نمیدونم قیمتش چه حدود هست.
کاربر شهرسختافزار
سلام. اب فرمايشتون موافقم. اما يه نگاهي هم با سايتهاي جهاني معتبر اگر انداخته بشه مادروبردهاي مطرح خودشونو نشون دادن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توي ليست رايان سبا و چند تا سايت ديگه رفتم اسمي از Phemon 810 نبود!!! مدل دقيقش چيه عزيز و دليل انتخابتون چيه؟
psat (29-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks