سلام به همه دوستان من دنبال خرید ی مادربرد و cpu برای سیستم خونگیم تا سقف نهایتا 400 تومن هستم
هر کی میتونه راهنمایی کنه لطف کنه قیمت و مشخصاتشم بذاره
سلام به همه دوستان من دنبال خرید ی مادربرد و cpu برای سیستم خونگیم تا سقف نهایتا 400 تومن هستم
هر کی میتونه راهنمایی کنه لطف کنه قیمت و مشخصاتشم بذاره
SajjadKhati (20-04-14)
|
چه سوکتی میخوای؟ fm2یا am3
اطلاعات زیادی از AMD و سوکت هاش ندارم
لطف کنین راهنمایی کنین کدوم ب کارم میاد
SajjadKhati (20-04-14)
AMD مصرف cpu هاش بالاست
اگه میخای بگیری ، APU شو بگیر که اگه میخای انتخاب مناسبی کنی ، باید چن تا نکته هست که دقت کنی (مثلا apu برا گیم های متوسط به بالا ، خوب نیست انتخاب کردنش و اینکه حداقل بزار نسل جدید apu های کاوری وارد ایران بشه ، بعد بگیر ...)
مادربرد و apu هم در حد 400 چیز خاصی نمیشه (ینی میشه گفت سیستمش آشغال درمیاد هر دو تا 400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در حال حاضر ، سیستم اینتل بهترین انتخاب میشه گفت هست (تا اینکه حداقل کاوری ها وارد بازار ایران شن)
سلام دوست عزیز سی پی یو های سری کاوری به ایران هم اومده من 7850 رو گرفتم
black co (07-05-14)
دوست عزیز میتونی قیمتش رو که گرفتی رو هم بزاری
|
با سه سال گارانتی ماتریکس 660برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black co (05-08-14)
با این بودجه پیشنهاد میکنم از پردازنده های سری a8 fm1 خرید بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده ها به صورت دست دوم و به قیمت 200 تا 250 هزار تومان قابل تهیه هستند ( مثلا a8-3800 )
مادربردهای a55 آکبند هم حدود 150 تا 170 به صورت آکبند در بازار موجود هستند
پرازنده های 4 هسته نسلهای بعدی قیمت بالای 500 هزار تومان دارند و تفاوت خیلی زیادی با نسل قبلی که عرض کردم ندارند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks