سلام یه مادر برد مارک ایسوس معرفی بکنید که ساپورت یه سی پی یو 8 مگ کش رو داشته باشه با سکوت FCLGA1150 و فرکانس حافظه رم هم 2400 باشه وتا 32 گیگا بایت حافظهDD3 CL11DUual Channel رو هم ساپورت بکنه از سری Z97...ممنون ومتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .(البته مدلای زیادی هستش میخوام بدونم گرونترینشون بهترینشون هم هستش یا نه).واسه رندرینگ نیاز دارم.
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 30-12-14 انجام شده است
|
shayanspd (30-12-14)
اقا یه سوال مقدار DDR3 Memory Support سی پی یو هم در انتخاب مقدار مموری ساپورت رم و مادر برد هم تاءثیر داره یا نه؟؟ مثلا من این مادر بردZ97WS رو انتخاب کردم برای خرید و مموری هم میخوام 32 گیک با فرکانس حافظه 2400 بزارم که این مادر برد بخوبی از پسش برمیاد..خوب مشکل اینجاس که سی پی یو مورده نظرم 4790K هستش که DDR3 Memory Support اون 1600 هستش میخوام بدونم اگه این دخالت مستقیم تو استفاده از حافظه داره بیخود پول رم فرکانس 2400 ندم همون 1600 رو بگیرم....اگه اینتل سی پی یویی هم داره تا فرکانس 2400 ساپورت میکنه معرفی بکنید فقط مشخصات پردازشش مثل 4790 باشه ینی بیس 4.0 تا حالت توربو 4.4 به هیچ عنوان کمتر نباشه... ممنون و متشکر..
نه مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم مقدار فرکانسیه که مادربرد ساپورت میکنه
shayanspd (30-12-14)
یه سوال دیگه کسی میتونه یه کیس رک سرور که جا واسه نصب کارت گرافیکم داره معرفی بکنه?? الان گرین چند مدل کیس عالی داره که تو رک جا میگیرن ولی اشکالش اینجاس که جا واسه نصب گرافیک ندارن چون اصولا کامپیوترهای سرور نیازی به گرافیک ندارن و از کارت گرافیک مادر برد استفاده میکنن__ اگه کسی یه مدل گرافیک خورشو سراغ داره معرفی بکنه,ممنون و متشکر.،
باید از فرم فاکتور tower استفاده کنید برای نصب گرافیک روی سرور . کیس تاور سرور
این مدل هم میتونید تهیه کنید
http://www.green-case.com/products/c...php?model=G520
SajjadKhati (26-01-15), shayanspd (26-01-15)
|
اقا من بیشتر بخاطر حالت فشرده وجم جوره کیس سرور میخوام بگیرم نمیشه دیگه چیزی بهش اضافه بکنم__ اگه نیست که بیخیالش بشم همون کیسای معمولی رو بگیرم_ متشکر که جواب دادی__ یه نیگا به مدل T500 گرین بنداز من عاشق یه همچین کیسی هستم,البته فنها و پاورشم تقریبا خوبه__ اینو که معرفی کردی هم خیلی خوبه ولی یه نیگا به پشتش بکن جا واسه کارت گرافیک نداره فقط یه پانل مادر برد و پاور داره البته تا اونجا که من میبینم دیگه جا واسه گرافیک نیس
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 15-01-15 انجام شده است
جای برای گرافیک هست . کلی براکت برای کارت گرافیک و کارتهای دیگه دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shayanspd (26-01-15)
خوب یه نیگا زحمت بکش به T500 هم بنداز ببین رو اونم نصب میشه یا نه چون ترجیحم اونه بخاطر عرض کمترش,البته اگه زحمتی نیس, متشکر
خیر نمیشه......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shayanspd (26-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks