Admiral_Hunter (16-01-15), YosefFaraji (16-01-15)
اتفاقا بر خلاف نظر دوستمون که میگن که ۱۱۵۵ دیگه به درد نمیخوره من میگم چرا هنوز خوب نفس داره و تو گیم دستکمی از ۱۱۵۰ نداره من الان دارم باهاش کار میکنم هنوز سیستم سرپا هست فقط مشکل کارت گرافیکم هست اگر اون کم نیاره بقیه سیستم مثل بنز کار میکنه و تو گیم حرف نداره شما اگر مقایسه بکنید 4670 و 2500 تفاوت چندانی ندارن حتی چه تو فروم های داخلی و خارجی دیدم که ارتقاع رو اصلا مناسب و عاقلانه نمیبینن چون تفاوت قابل چشم پوشی هست و فقط در صورتی پیشنهاد میکنن که کار دیگه ای هم داشته باشید مثلا رندر بگیرید و ... که اونم باز به ۴۶۷۰ نه ۴۷۷۰ و ۴۷۹۰ رو توصیه میکنن به نظرم شما یه مین بورد ار برند های معروف مثل ام اس ای و گیگا و ... پیدا کن و با یه چیپ z68 یا اگر حرفه ای تر میخواهید z77 و یه سی پی یو ضریب باز (سری k) مثل 2500k or 3570k و رو سیستم پیاده کن و استفاده کن تا چند سال اینده فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد هر وقت کم اورد یه اور کوچیک کارت رو راه میندازه من خودم تا ۵۰٪ تونستم 2500k رو افزایش فرکانس و کارایی بدم با اورکلاک بودجه کم رو جبران میکنه البته هنوز کارت گرافیک نیاز دارید و انجام این کار فکر کمم حد اقل برتون حدود600 هزینه میبره و یه کارت خوب که متناسب بشه سیستم هم نیازه فکر کنم اون رو هم با۶۰۰-۷۰۰ راه بندازید البته میدونم که از بودجه شما بیشتره ولی از خرید سیستم جدید نجاتتون میده پیشنهاد من به شما اینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این q6600که من دارم بد نیست و کار سنگینی با سیستم انجام نمیدم.ولی احساس میکنم تو بازیهای جدید باعث گلوگاه میشه و افت فریم میاره.علاوه بر اون DDR2هم قدیمی شده.رو سیستم دیگه ای با GTX 460تست کردم که فریم بیشتری تو بازیها میداد و بخاطر سی پی یو i3 3220بود که قویتر از سی پی یو من بود.GTA خیلی برام مهمه و دوست دارم از نهایت قدرت سیستمم برای این بازی استفاده کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببخشید نظر من اینکه که سیستم شما به غیر از گرافیک با توده ای از حجم غلیظ احاطه شده است و شما با ارتقا پلتفرم پردازشی و رم ها میتونید این گرافیک رو رها کنید که باعث میشه فریم سیستم روی بازی ها بالا بره
Core i3-4150
2x 4GB 1600
MB H181
کلید این دروازه باشه !
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه با بودجه استارتر سیتم پیشنهاد بدین .برد با چیپ Z68 یا Z77 و پردازنده ضریب باز (سری k)
Asus Sabertooth Z77 : 880.000
Intel Core i5-4670 : 690.000
??????????????????????????????????????????????
YosefFaraji (16-01-15)
ببخشید درست متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورتون اینه گرافیک هم عوض کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farc0da3lx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان فعلا i3 2120 رو برای سی پی یو انتخاب کردم و رم ها هم دو تا 4گیگ میخرم و مارکش زیاد برام مهم نیست.چه مادربردی پیشنهاد میدید.1155باشه USB3وSATA3 ساپورت کنه.اگه دو اسلات گرافیک هم باشه برای روز مبادا خوبه.البته با قیمت حدودی 300تا 350تومن(یکم ظاهرش حرفه ای نشون بده)
اول از همه عزیزم شما نصف سیستم رو ۱۱۵۰ بر داشتی نصفش رو ۱۱۵۵ بعدم رفتی از گرون ترین مین بورد ها رو برداشتی از سری گیم ام اس ای فکر کنم بتونی چیز های خوبی پیدا کنی قبل از این که ۱۱۵۰ بیاد یادمه مدل هایی داشت که ۳۰۰-۴۰۰ تو مان بود گرون تر هم داشت تا ۷۰۰-۸۰۰ بعد ۱۱۵۵ که نوش تو بازار نیست باید دست دوم بگیرن پس میشه گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YosefFaraji (16-01-15)
فکر کنم ۲۱۲۰ مثل سی پی یو خودتون باشه تفاوت چندانی نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YosefFaraji (16-01-15)
این مقایسه هایی که تو بعضی سایتا انجام داده گفته که 2120قویتره.مثل اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه زیادم تفاوت نداشته باشه مهم نیست چون من بیشتر قصدم تغییر پلتفورمه.چون 775 قدیمی شده.و بعدا میتونم 2120رو بفروشم و یه قویترشو بگیرم
|
حالا اینا رو بیخیال شید .یه مین 1155 حدود 300تا350چی خوبه با مشخصاتی که تو پست بالا گفتم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - P61-AD3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
290 ت
ASUS - B75M-A
260
YosefFaraji (16-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks