پورت HDMI دارد بر خلاف GIGABYTE H81M-S2PVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باز شرمنده مزاحم شدم یک مدل دیگه مادربرد دیدم میخواستم ببینم فرقش با این مادربردی که شما فرمودید چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-H81M-S2PH
پورت HDMI دارد بر خلاف GIGABYTE H81M-S2PVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
|
پس زیاد فرق زیادی نمیکنه مین برد H81M-S2PH بخرم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فرقی خاصی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
یه سوال دیگه در مورد AMD چی پیشنهاد میدید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بودجه شما مدل خوبی از amd نمیتونید تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (26-11-14), مهدی بهادرفر (26-11-14)
و به عنوان آخرین سوال معمولا عمر یک سیستم کامپیوتری با توجه به استفاده ی معمولی من چند سال هستش؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمر رو نمیشه دقیق گفت . ولی میشه با استفاده از پاور استاندارد میزان خرابی رو کاهش داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (26-11-14), مهدی بهادرفر (26-11-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks