seyed mamali (25-11-14)
با سلام خدمت اساتید من قصد خرید 4 قطعه ی اصلی برای کامپیوترم دارم سی پی یو ترجیحا اینتل مادربرد ترجیحا ایسوس و رم و گرافیک الان واقعا سر در گم شدم که توی رنج 600 تا 700 هزار تومن چی میشه خرید البته از دوستان ممنون میشم که دو مدل بهم پیشنهاد بدن یکی از 600 تا 700 یکی هم از 900 تا 1 میلیون برای این 4 قطعه بعدم برای خرید بهترین جا کجاست برم؟؟
seyed mamali (25-11-14)
|
Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
والا حالا 1 تومنم زیاده زیر 1 میلیون باشه در کل توی اون 2 تا رنجی که گفتم میخوام ببینم این 4 تا قطعه رو چی میشه خرید؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (25-11-14), green pc (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
با توجه به اینکه کارهای گرافیکی انجام نمیدم و فقط برای اینترنت گردی آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن کامپیوتر رو استفاده میکنم پایین تر از این رنج قیمت چی میشه بست؟؟ مادربرد هم بیشتر ترجیح میدم ایسوس باشه تا گیگا چون زیاد تجربه ی خوبی ازش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم تجربه خوبی نسبت به بردهای سوکت 1155 و 1150 اسوس ندارم به خاطر همین اسوس پیشنهاد نمیدم . نسبت به پیشنهاداتی که میدم احساس مسئولیت میکنم به خاطر همین هر بردی رو نمیتونم پیشنهاد بدم .میتونید گرافیک رو حذف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (25-11-14), hamed 111 (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
|
ببخشید من وقت شما رو میگیرم بالاخره شما خودتون استادین در مورد مادربرد هم اگه امتحانشو پس داده حرفی نیست ولی برای گرافیک مورد ارزانتری هستش؟ مثلا تا 200 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید Zotac GT 630 2GB 128-Bit DDR3 بگیرید 230 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
خیلی ممنون از راهنمایی شما فقط یک نکته میشه یکجای مطمئن برای خرید قطعات معرفی کنید ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بازار رو بگردید . ببینید کی ارزونتر میده . چون یکی قیمت cpu خوب داره یکی مادربرد و دیگری رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks