ThermalRight True Spirit 120M BW
116 تومن
------------------
DEEPCOOL CPU Cooler GAMMAXX S40
90 ت
با سلام
یه سیستم با سی پی یو AMD مدلPhenom 2 x4 داشتم که صدای فنش دیوونه کننده اس. فن سی پی یورو هم با نرم افزار تنظیم کردم ولی کار از این حرفها گذشته و با تنظیم خودکار تعداد دور فن براساس دمای
سی پی یو مشکل حل نمیشه. میخواستم یه فن براش بخرم که از شر فن استوک و صداش خلاص شم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بودجه ی حدود 100 تومن یا کمتر چیزی پیدا میشه؟! لطفا چن تا مدل ارزون قیمت معرفی کنید. فقط تا
حد ممکن کم صدا یا بیصدا باشه و طوری نباشه احساس کنم پولمو ریختم دور..
آخرین ویرایش توسط Davood2549 در تاریخ 12-04-15 انجام شده است
|
|
ThermalRight True Spirit 120M BW
116 تومن
------------------
DEEPCOOL CPU Cooler GAMMAXX S40
90 ت
Davood2549 (12-04-15), M3RS4D 50062 (13-04-15), mmce (24-04-15), SOHR@B (13-04-15)
با درود دوباره به دوستان
ThermalRight True Spirit 120M BW REV.A رو خریدم 120 تومن.
حالا تو نصبش موندم. میشه کمی راهنمائی کنید؟
بخصوص در مورد خمیر سیلیکون که چطور باید ازش استفاده کن...
نکته خاص دیگه ای نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو بسته توی جعبه وجود داشت که یکی بزرگتر بود. هر دو خمیر سیلیکون هستند؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (24-04-15)
خمیر سیلیون اندازه یک عدس وسط پردازنده بزن .راهنمای نصببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.thermalright.com/installa...BW_RevA_en.pdf
Davood2549 (22-04-15), M3RS4D 50062 (22-04-15), mmce (24-04-15)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تموم شد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مجبور شدم فن نصب شده در سقف کیس رو بردارم. چون مزاحم فن جدید سی پی یو بود... کیسم مدل Magnum 2 هستش...
mmce (24-04-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks