اگه منظورتون 800 تومان فقط برای کیسه میشه. ولی اگه کلا می خواین 800 خرج کنین (کیس و مانیتور و...) بعید می دونم بشه.
خب حالا شما منظورتون کدومه؟
سلام دوستان
یه سیستم "دانش آموزی" در حد 800 چی میشه خرید؟ میشه اصلا چیزی خرید؟
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
|
اگه منظورتون 800 تومان فقط برای کیسه میشه. ولی اگه کلا می خواین 800 خرج کنین (کیس و مانیتور و...) بعید می دونم بشه.
خب حالا شما منظورتون کدومه؟
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
فکر نکنم سیستم نو بشه گرفت ولی دست دوم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قیمت مانیتور خیلی بالا رفته و مینیمم 400 تومن از بودجتون را میگیره
منظورم همون سیستم کاملهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد یه دانش آموز راهنمایی بدون گیم، با کمی بیشتر چطور؟
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
سلام ، مسلما با این پول نمیشه سیستم خوبی بست اما برای کار راه اندازی و کارهای معمولی پیشنهاد می کنم سیستمزیر رو ببندید :Power : Green 330w = 115 000که اینها سرجمع میشه 758 هزار تومن ، مانیتور هم لازم نیست خیلی گرون بخرید ، یه مانیتور 70 تومنی هم کار راه اندازه که به اضافه صفحه کلید و ماوس جمعا سیستمتون 850 تومن میشه .
Main : GIGA H61M-S2P = 220 000
Cpu :Intel G2020 2.9G/2MB = 165 000
Ram : 2GB Apacer 1333 = 68 000
Caice : Capris = 45 000
HDD : 80 G = 75 000
000 70= رایتر + هزینه اسمبل کردن
با تشکر از کلیه دوستان
تایید میشه.با توجه به بودجه این کانفیگ یکی از بهترین انتخاب هاست. فقط مادربرد رو اگه بخوان می تونن از چیزای دیگه ای هم که توی این حدود قیمت هستن استفاده کنن(مثلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدASUS P8H61-M LX Rev. 3 MB یا ASRock H61M-VS3)
یه سوال: مگه مانیتور 70 تومانی هم داریم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
|
منظورم دست دومه ، اگه گیرش بیاد ؛ آخه اگه قرار باشه با اون پول یه مانیتور نو بخرن که حداقل نصف پولشون میره و با بقیه هم نمیشه چیزی خرید یا باید مانیتور رو دست دوم بخرن یا بعضی قطعات کامپیوتر رو ؛ اما اگه یه مانیتور ارزون ولی نو میخوان میتونن مدلهای زیر رو انتخاب کنن :
000 360= X.VISION AI 1910 18.5Inch
X.VISION 1610S 15.6Inch=270 000
AOC 519Sw = 270 000
AOC 1619Sw = 270 000
LGW1952s=340 000
اره crt میشه!
10 تومنیش هم هست!!!!
فکر کنم کیس دست 2 جور کنن بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (23-10-13)
مانیتور crt برای چشم و بدن بسیار مضرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pulad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من اگر سیستم نداشته باشیم خیلی بهتر از اینه که یک سیستم با این نوع مانیتور تهیه بشه ( چشمهای خودم بابت کار با crt چند درجه ضعیف شد )
بچه ها معمولا ساعتهای زیادی پشت سیستم میشینند پس بهتره به هر نحوی که شده مانیتور از نوع lcd یا led تهیه بشه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شدیدا تائید می شود.متاسفانه من خودم نمره چشم هام شد 2 و خورده و همیشه با سردرد میخوابیدم.هنوز هم قطره میزنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks