ممنون از شما
من تاپیک و متن اول رو تمیز و خوانا و با فاصله نوشتم ، نمی دونم چرا هر کاری میکنم نوشته ها پشت سر هم و بدون پاراگراف بندی و سطر بندی ثبت میشه !!؟؟
به هر حال :
چون شنیدم روند طراحی معماری پردازنده در مرحله تاک ( اینتل ) بهتر از تیک خواهد بود که شامل محصولات جدید میشه ، تصمیم داشتم از این قطعات بروز استفاده کنم و دلیل اون و هم چنین صبر کردن من به خاطر پیشنهاد دوستان در تاپیک مشاوره قیمت قبلی بود .
تاپیک مجدد هم باز به خاطر پیشنهاد دوستان بود !
اگر دیاگرام های تست بین قطعات سری تیک و تاک جدید را دارید لطفا ذکر کنید که آیا تصمیم من درسته یا نه .. مثلا مقایسه بین : سی پی یو اینتل 2600k با 3930k
قطعات مورد نیاز :
main board
cpu
graphic
ram
cooling system
ssd
case هم گرین x9 مد نظر هست . اگر اکثرا موافق باشین !
ضمنا در این نرم افزار ها رندرینگ بسیار شبیه برنامه 3d's Max , Maya هست .و فشار کاری عینا مشابه این ها . در واقع هم سی پی یو و هم گرافیک و رم شدیدا میرن تو کار . در سی پی یو مدل
core i7 - 980X- 12mb cash 3333mhz تمام هسته ها غیر از یکی در حد متوسط به بالا فعال هستن و یک هسته هم به صورت متوسط درگیر محاسبات هست .
با سخت افزار های زیر به هنگام حتی کار قبل از شروع رندر - دستگاه خیلی کم میاره و حتی برخی پنجره های 3d سیاه میشه و باید کمی منتظر موند و بعد با عقب جلو کردن اسکرول ماوس صفحه ظاهر بشه .
cpu
AMD Turion64 X2 - 2.2Ghz
Intel Pentium D 3.00 Ghz
Ram
4GB DDR2 -
6GB DDR2 - bus 800
Graphic
Nvidia gforce 8400 - 256 up to 1GB
Nvidia Gforce 7600GS - 512 up to 1 GB
مشخصات برای دو سیستم به ترتیب و مجزا می باشد که تست شده . سیستم اولی هم که cpu 980 X داشت مشخصات برد و رم و گرافیک دقیق در دسترس نیست متاسفانه .
با تشکر

Bookmarks