به نظرم Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme انتخاب خوبيه
با سلام به همگی
متاسفانه هیچ بخشی برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم و چون مرتبط با cpu بود اینجا مطرح کردم ( لازمه مدیر های عزیز مشاوره برای خرید خنک کننده ها رو هم اضافه کنن )
دوستان بهترین کولر cpu که تا جای ممکن خنک کنه cpu رو و صدای تولیدیش هم کم باشه در کل چی پیشنهاد میدید که در تهران هم پیدا بشه برای خرید ؟ ( نمودار های مقایسه ای در هر سایت یک چیزه و من که آخر نفهمیدم چی بهتره !!! )
سیستم من :
cpu = intel 4770k
motherboard = asus z87 pro
مثلا به عنوان نمونه اینا
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme ( فن نارنجی )
قیمت هم تا 300 تومن
در مورد واتر کولینگ هم اطلاعی ندارم و نمیدونم تو این قیمت چیز خوب پیدا میشه یا نه که بی صدا هم باشه
ممنون از دوستان عزیزی که کمک می کنن
|
*MoJtAbA* (23-01-14), dooste.man83 (23-01-14), Mr.Gadget (23-01-14)
بنچ مارکهاش رو میدیدم تو بعضی سایت ها گفته اولی بهتره تو بعضی از سایت ها گفته دومی ... واقعا گیج شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این ها بهتر که دیگه در ایر کولر ها نداریم ?
میتونه این فن ها دمای فول لود با اور روی 4300 رو زیر 70 بیاره ?
ممنون
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
بله . البته زياد هم مهم نيست . چون هر دو فن خوب هستند . thermalight كلا يك برند خوب در زمينه كولينگ هست . شما با خمير خودش استفاده كنيد . از نظر temp ديگه مشكلي نخواهيد داشت .
*MoJtAbA* (23-01-14), dooste.man83 (26-01-14)
سلام
ازكولرهاي داراي فن بزرگ استفاده كنيد هم صداش كمتره هم خنك كنندگيش
*MoJtAbA* (25-01-14)
دیگه بزرگترین فن ها رو که این دو مدل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
|
دوستان این مدل زیر یکی از ایراداتش رو صدای بلند فنش میدونن
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
این مدل در حد 6 تا 10 در فول لود خنک تره اما 25 دیسبل صداش بیشتر از noctua D14 هستش...
بنظرتون تفاوت صداشون زیاده مخصوصا در لود متوسط? چون صدا بی صدا بودن برام بسیار مهمه
سوال بعدیم اینه که بنظرتون nuctoa d14 چقدر از این کولر زالمان x10performa من در فود لود بیشتر خنک میکنه ?
ممنون
آخرین ویرایش توسط dooste.man83 در تاریخ 26-01-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks