دوستان سوال دیگه ای هم داشتم وزن 1200 گرمی این کولر ها رو مادربرد میتونه تحمل کنه واسه چند سال?
و کیس رو افقی بزارم بهتره یا عمودی برای اینکه به مادربرد کمتر فشار بیاد?
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
با درود
می خواستم بدونمThermalRight Silver Arrow SB-E Extremeاز بقیه بهتره ؟
و اینکه بین این مدل بالا وThermalRight Silver Arrow SB-Eکدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ( می خوام صداش تا حد ممکن کم باشه و دور فن ها رو هم در پایین ترین حالت قرار میدم ولی بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه )
می خوام CPU رو تا 4.3 گیگ اور کلاک کنم ( 4770K) در ضمن واتر کولر هم نمی خوام چون بیشتر از 290 ندارم هزینه کنم و مشکل اندازه کولر داخل کیس هم ندارم
راستی این دو مدل هر دو در بازار موجوده ?
یک سوال دیگم دارم رادیاتور D14 نوکتوا بهتر خنک میکنه یا رادیاتور ThermalRight Silver Arrow SB-E( منظورم بدون فن هاشون هست فقط رادیاتور خالیش )
ممنون میشم راهنمایی کنم
|
دوستان سوال دیگه ای هم داشتم وزن 1200 گرمی این کولر ها رو مادربرد میتونه تحمل کنه واسه چند سال?
و کیس رو افقی بزارم بهتره یا عمودی برای اینکه به مادربرد کمتر فشار بیاد?
به نظرم Silver Arrow SB-E Extreme
از نظر وزن مشکلی نیست . البته کیفیت برد و کیس هم تعیین کننده است . کیس رو همون به حالت عمودی بگذارید . nocuta هم خوبه ولی قیمتش کمی منصفانه نیست .
dooste.man83 (03-04-14)
این مدل صدای فنش اذیت نمیکنه ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل معمولیش صداش کمتر نیست ?
مرسی که جواب دادی
دوست عزیز بستگی به cpu 4770k شما هم داره که چجوری باشه
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
نه عزیز فن هاش سایلنت هست . حتی میتونی تنظیم کنی روی نهایت سرعت کار نکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-04-14)
|
روی این فن هم فکر کن . ارزش خرید داره
CPU Cooler : Noctua NH-D14
*MoJtAbA* (04-04-14)
این خیلی ضعیف تره نسبت به اون کولری که گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-04-14)
فقط Corsair
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks