درود بر اساتید
من میخوام سه تا قطعه ای که در عنوان نوشتم رو بخرم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید
cpu
اون چیزی که برام مهمه میخواستم ببینم cpu از اینتل هست که با گرافیک مجتمعش بتونه فیلمهای 4k رو راحت پخش کنه (برای زمانی میخوام که بخصوص شبکه های تلویزیونی 4k راه افتاد) ؟چون یک مقاله از سایت همین جا خوندم فکر کنم اسکای لیک بود.میخواستم ببینم اینها در ایران موجود هست و اینکه اگر هست قیمتهاش چه حدودی هست.چون بازی نمیکتم و ماکزیمم استفاده گرافیکم برای تماشای فیلم و افکتهایی هست که برای ویندوز و دسکتاپ استفاده مینکم (مثل پنجره های تمام شیشه ای و کروزر موس های عجیب غریب و از این جینگولک بازی ها) بنابراین فکر نمیکنم کارت گرافیک مجزا احتیاجم بشم
Ram
در مورد رم حقیقتش چون من معمولا تعداد زیادی برنامه باز میگذارم رم بالایی احتیاجم میشه بخصوص وقتی idm فایل تکمیل شده رو میخواد تحویل بده سیستمم تقریبا قفل میشه.یعنی الان رم 4 گیگ دارم ولی سیستمم خیلی کند هست.حالا میخوام هم سرعت سیستم بالا بره و هم هنگام تکمیل فایل idm سیستم کاملا روان کار کنه.الان نمیدونم رم 16 گیگ بگیرم یا 8 ؟ باس 1600 بگیرم یا بیشتر ؟ و همچنین میزان تاخیر ، نمیدونم بین 7 با 9 چقدر تفاوت هست.کلا این رم رو خیلی اطلاعاتم کم هست ممنون میشم اینجا هم راهنمایی ویژه کنید.
MB
در مورد مادربرد هم اینکه 6 تا پورت usb روی خود مادربرد داشته باشه ، و اینکه دو اسلات pci و دو اسلات pcie (بجز اسلات کارت گرافیک) داشته باشه.رم رو هم که تا 16 گیگ ساپورت کنه و حتما گیگا یا ایسوز باشه.تنها بودجه مادربرد رو میدونم که نمیخوام بیشتر از 300 بشه ولی اگر باز تفاوت بسیار محسوسی بین مدلهایی که میفرمایید هست میتونم کمی بیشتر برای مادربرد هزینه کنم
HDD
و اینکه الان هارد سبز گرین دارم ، ایا هارد ابی واقعا تاثیر مهمی در سرعت سیستم داره ، با توجه به قطعاتی که میخوام بخرم هارد ابی ضرورت داره؟

مرسی و ببخشید که طولانی شد.