سلام
من cpu cor i3 دارم مدلش و یادم نیست ماله دو سال پیش هست می خواستم بدونم این سی پی یوهای جدید cor i3 هازول از لحاظ عملکرد تفاوت قابل ملاحظه ای داره با ماله خودم؟برا ی بازی بیشتر استفاده میکنم از سیستمم
سلام
من cpu cor i3 دارم مدلش و یادم نیست ماله دو سال پیش هست می خواستم بدونم این سی پی یوهای جدید cor i3 هازول از لحاظ عملکرد تفاوت قابل ملاحظه ای داره با ماله خودم؟برا ی بازی بیشتر استفاده میکنم از سیستمم
|
با برنامه cpu-z یک اسکرین شات از پردازندتون بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash_ga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arash_ga (03-11-14)
مدلش 2120با قدرت 3.30ghz هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده شما 1155 هست و نسل قبل 1150 هست . تو پردازنده های هاسول بهبود داشت. این که به ارتقا نیاز خواهید داشت یا نه بر میگرده به کاری که با سیستم انجام میدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash_ga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arash_ga (03-11-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash_ga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های I3 نسل جدید حدود 25% از پردازنده های نسل شما قویتر است
فکر نمیکنم این تفاوت ارزش تعویض پلتفرم داشته باشه مگر اینکه نیاز به پردازنده خیلی قویتر داشته باشید و I5 یا I7 بخواهید تهیه کنید
arash_ga (03-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks