3 way منظور اينكه 3تا رو ميتونيد كنار هم كراس فاير كنيد وازسه كارت گرافيك كنار هم نهايت قدرت و سرعت رو بهره ببريد
گزينه دوم پهناي بند كه بايد از مادربرود ساپورت بشه وگرافيك هم داشته باشه همچين ظرفيتيو (واسه گرافيك هاي رده بالا)
دوستان من مادر بردي مي خوام كه قابليت CrossFireX يا SLI را داشته باشه
قيمت مهم نيست اما كيفيت و قابليت ارتقا قطعات نصب شونده روش حداقل 4 سالي جواب بده
سئوال ديگه
تو اينترنت
دوتا مادربرد بطور مثال ديدمبراي يكي AMD پلت فرم يكي intel پلتفرم در قسمت مشخصاتشون دوتا گزينه زيري چيه؟
مدلها
SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0
Z87-DELUXE/DUAL
اين دو تا گزينه به چه معني هستش
1-
Supports AMD 3-Way CrossFireX™ Technology
2-
3 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8 or x8/x4/x4)
آخرین ویرایش توسط habenyamin در تاریخ 29-11-13 انجام شده است
|
3 way منظور اينكه 3تا رو ميتونيد كنار هم كراس فاير كنيد وازسه كارت گرافيك كنار هم نهايت قدرت و سرعت رو بهره ببريد
گزينه دوم پهناي بند كه بايد از مادربرود ساپورت بشه وگرافيك هم داشته باشه همچين ظرفيتيو (واسه گرافيك هاي رده بالا)
ببخشین وسط تاپیک یه نفر دیگه پارازیت ول می کنم! من یه سوالی دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربردایی که توی مشخصتاشون نوشته مثلا از 3Way SLI پشتیبانی می کنن یعنی فقط از 3Way پشتیبانی می کنن یا این که تا 3Way پشتیبانی می کنن؟(منظورم اینه که از 2Way هم پشتیبانی می کنن یا نه؟)
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
*MoJtAbA* (30-11-13)
شما حتی میتونی از یکیش استفاده کنی یا حتی از گرافیک انبرد استفاده کنی معمولا در مادربورد های ایسوز جای گرافیک اصلی رنگش با بقی فرق میکنه.
یه کارت تنها رو که روی هر مادربردی میشه استفاده کرد.سوال من اینه که روی مادربردی که توی مشخصاتش نوشته از 4Way پشتیبانی می کنه میشه از 2 کارت یا 3 کارت استفاده کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ahmadreza1375 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
*MoJtAbA* (30-11-13)
نمیشه نشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks