ViViD (16-02-16)
کاربر فعال انجمن سختافزار
سلام
برای یکی از دوستان دارم سیستم میبندم (برخلاف میلم اینتل) i7-4790 میخاد.واسه مادربوردش چون همیشه گیگابایت جمع میکنم بین Z97X-UD3H و H97-D3H H97 گیر کردیم فقط طول عمر مهمه .البته من نظرم رو Z97X-SOC Force هست .تو 1150- H97 و z97 فرقشون چیه.Cooler Master Hyper D92 واسه پردازندش خوبه یا فن خود اینتلم جواب میده.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 16-02-16 انجام شده است
ViViD (16-02-16)
|
|
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگیرید
کولینگ بگیرید خیلی بهتره .
ممنون امید جان H97-D3H H97 پردازنده 4790 رو به خوبی ساپورت میکنه یا نه؟ . GA-Z97X-Gaming 3 قیمتش نزدیک 300 فکر میکنم بالاترباشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (16-02-16)
Gigabyte GA-H97-Gaming 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد مناسب تری هست . قیمتش هم خوبه
امید جان تفاوت مادربوردای h97 و z97 چیه .h97چیپست جنوبیش ضعیفتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 16-02-16 انجام شده است
ViViD (16-02-16)
فقط اورکلاک . تنفاوت عمده دیگه ندارند . چون پردازنده 4790 انتخاب کردید همون h97 کافیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.pugetsystems.com/labs/ar...ifference-562/
|
|
امید جان شرمنده من هی سوال میپرسم با توجه به اینکه شما هم متخصص هستید و هم کار تعمیر انجام میدید میخام یه سوال بپرسم . برای مثال ما برای سوکت AM3+ چهل تا مادربورد گیگابایت داریم یعنی چهل تا گزینه.خوب آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه .اگر خواستمون فقط طول عمر و کیفیت قطعات باشه دنبال چه ویژگیهایی در مادربورد باید بگردیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (16-02-16)
من متوجه نشدم یعنی شفاف سوال نکردید . معمولا قیمت قطعات باید همخوانی داشته باشند . گیگابایت خودش با معرفی مادربرد در سطح های مختلف این کار رو انجام داده . مادربرد گیمینگ و اورکلاک و بلک ادیشن و ultra durable
پس بنا به استفاده ای که از سیستم دارید این مادربرد ها رو انتخاب میکنید .
منظورم اینه که مثلا سری ultra durable کیفیت و طول عمرش آیا کمتر از سری مثلا گیمینگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من میدونم با قطعیت نمیشه راجع به طول عمر قطعات اونم برندی مثل گیگا صحبت کرد ولی خواستم تجربه خودتون رو بدونم چیه.
ViViD (16-02-16)
نمیشه نظر صدردصدی داد . چون عموما دارای کیفیت قابل قبولی هستند . سری گیمینگ ویزگی های خوبی دارند مثل امکانات صوتی که به شخصه خیلی میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks