سلام .
دوستان یک سیتم قراره بخرم . به کمک شما نیاز دارم . نمیدونم چی بخرم؟؟؟
x58بخرم؟p55بخرم؟؟یا وپردانزنده چی بخرم؟؟؟AMD790fx
لطفا راهنمایی بفرمایید.
|
|
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه ای که برای مادربرد - cpu و رم اختصاص دادید چقدر هستش ؟
Jagvar (16-07-10)
چرا که نه عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین برای این کار بهترین پلتفرم 1366 هستش که با پشتیبانی از تریپل چنل از نظر باند مشکلی با هیچ رمی نخواهید داشت ( نیاز به رمهای گرانقیمت با باس بالا نیست )
DFI JR X58-T3H6 ~180
Intel i7 930 ~330
6*2GB elixir 1600 ~390
pccooler 1216 ~52
این سیستم رو به راحتی به صورت 7/24 تا 3.6 میتونی آورکلاک کنی که بازدهی بیش از i7 975 بهتون میده
البته پیشنهاد میکنم اول 3 ماژول رم بگیرید اگر رم کم آوردید 3 ماژول دیگه اضافه کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز به نظر بنده اگه amd phenom ii x6 1090t رو بگیرید هم ارزونتره و هم 6 هسته ای که برای کارهای انیمیشن بهتره در ضمن tripple channel اصلا تفات زیادی با dual channel نداره میتونید به tomshardware مراجعه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز برای کارهای انیمیشن amd قابلیت 3بعدیش خیییییلی پایینتره. برای همین میخام intel بخرم. من قبلا طرفدار amdبودم ولی الان که کارم 3بعدی شده بیشتر intel استفاده میکنم. مگر در رندر نهایی فیلم و تبدیل فورمتهای تصویری...
لطفا سیستم اینتل پیشنهاد بدین.
تشکر .
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس با این حساب i7 920 بهترین گزینه است هم قابلیت overclock خیلی بالایی داره هم نسبت به سایر i7 ها خیلی ارزون تره و در ضمن در آینده با سوکت lga 1366 قابلیت ارتقا رو هم دارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و به نظر من عمده هزینتون رو بذارید روی cpu و cpu cooler و ram مثلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : core i7 920
MAIN : ASUS - Rampage II GENE
ASUS - Rampage II Extreme
RAM : 3x 2gb crosair dominator 1600mhz
VGA : ATI HD 5830
POWER : coolermaster 700 w
pc_hex (22-07-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که نیمای عزیز هم قبلا مشخص کردن core i7 930 بگیرین چون این مدل جدیدتره و جایگزین 920 شده و بهینه سازیهای روش انجام گرفته و شاید هم اصلا 920 گیر نیارین
Comodo Internet Security
pc_hex (22-07-10)
خیر ، هر دو بروی سوکت 1156 هستن و اما جواببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید با توجه به اینکه شما سیستم رو برای کارهای رندر می خواهید به نظرم بهتره مادربرد رو زیاد گرون برندارید و بجاش یک گرافیک نسبتا خوب بردارید چون جدیدا نرم افزار های رندر دارن رو میارن به سمت به کار گرفتن گرافیک در کنار پردازنده
در بقیه موارد هم با نیما موافقم فقط پیشنهاد میکنم برای انتخاب کولر پردازنده یکم تحقیق کنید و مقاله ی داخل سایت رو بخوانید البته برای سوکت 1156 هست ولی بازم خوبه !!
لینک بررسی کولرها
pc_hex (23-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks