پاور گرین Green 330 real . حدود 28 تومن باید باشه
یا یه چیز ارزونتر ، مثلاً Alfex 550 وات ، حدود 15500 تومن
Printable View
پاور گرین Green 330 real . حدود 28 تومن باید باشه
یا یه چیز ارزونتر ، مثلاً Alfex 550 وات ، حدود 15500 تومن
سلام دوستان من هارد ۵۰۰ wd رو خریدم ولی هنوز پاورو نخریدم پاور این سیستم من کار میکنه ولی نمیدونم درست کار میکنه یا نه! از کجا میشه فهمید درست کار میکنه یا نه؟ حالا اگه من این هاردو به کامپیوترم وصل کنم امکان آسیب دیدنش هست؟
من این هاردو می خوام با مبدل به کامپیوتر وصل کنم یه فروشنده میگفت این مبدل ها به درستی کار نمیکنه آیا گفته ایشون صحت داره؟ چون من هنوز هاردو به کامپیوترم وصل نکردم اینو پرسیدم
سلام دوستان من هارد رو با استفاده از مبدل به کامپیوتر وصل کردم ولی کار نکرد! من تنظیمات master & slave رو انجام ندادم کامپیوتر من سه درایور cd rom, cd rw, dvdrw داره که موقعی که تارد ide رو کامپیوترم وصله اول cdrom قرارداره که اونم با یه کابلی به cd rw وصل شده که کابل اونا میاد به پورت قهوه ای رنگ روی مادربورد که همون ide هست وصل میشن و هار ideایم هم با dvd rw به هم وصل شدن و کابل اونا به پورت آبی رنگی که کنار همون پورت قهوه ای رنگ هست وصل میشن حالا من چطوری می تونم هارد sata رو با مبدل به کامپیوتر وصل کنم؟در واقع من تنظیمات master & slave رو نمیدونم! البته بلدم هارد sata رو به مبدل وصل کنم ولی موقعی که وصل کردم و کامپیوتر رو روشن کردم هاردو نشناخته بود و نوشته بود تنظیمات master رو انجام نداده ای
من مبدل رو به پورت قهوه ای رنگ مادربورد وصل کردم و اونم به هارد ساتا و بعد به پاور وصلشون کردم اگه میشه بگید اشکالم در کجاست
با تشکر از زحمات شما