شخص خاصی رو معرفی نمی کنم
نه سیستم راه نمی افته ، چون لازمه سی پی یو عوض شه و رم ddr2 بگیرین یا ddr3
پاور هم حتماً باید عوض شه والا سیستمتون آسیب می بینه
Printable View
شخص خاصی رو معرفی نمی کنم
نه سیستم راه نمی افته ، چون لازمه سی پی یو عوض شه و رم ddr2 بگیرین یا ddr3
پاور هم حتماً باید عوض شه والا سیستمتون آسیب می بینه
رم و کارت گرافیک شما به مین جدید نمیخوره و باید اونها هم تعویض بشهنقل قول:
احتمالا پاور شما هم قدیمیه و دیگه عمرش رو کرده ( اگر پاور ارزون قیمت بوده باشه بعد از ۲-۳ سال کارکرد قابل اعتماد نیست )
خیلی ممنون
پس من باید واسه آپدیت این سیستم چقدر پول باید کنار بزارم
یه سی پی یو دو هسته ای و یه رم ۲ گیگ و یه پاور واسه این سیستم چون من یه سیستم دیگه دارم و فقط می خواستم اینو آپدیت کنم من از این سیستم واسه کارای مهندسی نرم افزار استفاده خواهم کرد
asrock n68-s3 50نقل قول:
athlon ii x2 240 60
1*2 adata 1333 65
power 330 green 28
seagate barracuda 7200.12 50
این سیستم تقریبا ارزونترین سیستم ۲ هستهایه که میتونید تهیه کنید
البته من این سیستم رو می خواستم ارتقا بدم چون فضای هاردش تموم شده به نظر شما من به جای این همه خرج واسه این سیستم یه هارد اکسترنال بگیرم خوب نیست آیا هاردای اکسترنال سرعت خوبی دارن؟ لطفا راهنماییم کنید تا تصمیم درستی بگیرم
روی این سیتم من از لینوکس استفاده میکنم و هارد فعلیش ۴۰gig هست آیا این هارد در کنار یه هارد اکسترنال آیا کارایی خواهد داشت؟
دوست گرامی مادربردتون چیه ؟نقل قول:
مادربورد من ART هست که فقط از هاردهای IDE ساپورت میکنه به نظر شما یه هارد اکسترنال بگیرم یا یه هارد اینترنال SATA که معرفی کردین رو بگیرم و با مبدل اونو به این مادربورد وصل کنم؟
سلام دوست عزيز. هاردهاي Western Digital چه Green و چه Blue يا Black باشن عالي هستن و بهترين انتخاب.به ترتيب سرعت اول Blacj از همه بهتره و بعد Blue و نهايتا Green.نقل قول:
مادربورد هم از برند Gigabyte تهيه کنيد که گارانتي و کيفيت به مراتب بهتر از EliteGroup داره. پاورتون چي هستش؟
اگه می خوای زیاد هزینه نکنی ، یه هارد اینترنال بگیر و با تبدیل وصلش کن به ide
یا اینکه یه ide320 g بگیر خودتو راحت کن ( ولی پاورت خیلی کمه ، عوضش کن
پاورم رو از چه مارکی بگیرم و چند وات باشه؟ قیمتشو هم بگین ممنون میشم
می خوام هارد wd 500gig blue بگیرم و با مبدل به ide تبدیلش کنم