با سلام خدمت شما
ارزانترین مادربردی که چیپ آنبرد داشته باشه و آنلاک داشته باشه و از ddr3 پشتیبانی کنه چیه ؟ قیمتش چنده؟
آیا می شه athlonII x2 240 رو آنلاک کرد ؟ آنوقت از ddr3 1333 پشتیبانی می کند؟
یعنی تبدیل به 4 هسته ای می شه؟
با تشکر
با سلام خدمت شما
ارزانترین مادربردی که چیپ آنبرد داشته باشه و آنلاک داشته باشه و از ddr3 پشتیبانی کنه چیه ؟ قیمتش چنده؟
آیا می شه athlonII x2 240 رو آنلاک کرد ؟ آنوقت از ddr3 1333 پشتیبانی می کند؟
یعنی تبدیل به 4 هسته ای می شه؟
با تشکر
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
|
|
ارزانترین مادربردی که سراغ دارم asrock n68-s3 ucc هستش که قیمتی حدود 50 تومن دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده athlon ii x2 به چهار هسته آنلاک نمیشه و فقط یک سری athlon ii x3 هستند که هسته چهارمشون باز میشه که در حال حاضر قیمتی بالای 100 تومن دارند
آنلاک یا غیر آنلاک بودن پردازنده ربطی به ساپورت رم نداره و هر رمی که روی مین بخوره توسط پردازنده ساپورت میشه
cpu amd athlonII x3 425 رو 73 قیمت دارم شما مطمنید که بالای 100 است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چیپ 785 چی بردی ارزان سراغ ندارید؟
می خوام برای گیم نت خوب کارکند یعنی بازی های معمولی را بکشد
این چیپ asrock قدرتش چه طور است؟
شما آقا نیما دستگاه پیشنهادیتون رو ننوشتید
با تشکر
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
425 که خیلی وقته تو بازار نیست و حتی 435 هم به سختی گیر میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
440 معمولی دیروز قیمتش حدود 88 تومن بود و البته گیر هم نمیومد
440 آنلاکی هم به شرط چاقو با فن هیتپایپی حدود 140 میدادند ( 4 هسته و 6 مگ l3 )
اگر 425 رو 73 میده قیمت خوبیه یه 50 تام برای من بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین با چیپ 785 دو مدل بایوستار تو بازار هست حدود 80 تومن که بردای بدی هم نیست
اون برد ازراک گرافیک قوی نداره ( nvidia 7025 ) و چیپست 785 برای کار شما مناسبتره
در مورد پیشنهاد هم عرض کردم وقتی قیمت اکثر قطعات رو ندارم و فروش انجام نمیشه چیو لیست کنم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (05-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks