jetway مادربردهاي خوبي ميزنه از ازراك و الايت خيلي كيفيتش بهتره . شركت با تجربه اي هست . dfi lanparty هم من به شخصه ازش نا اميد شدم در اصل از ماركتينگ مادربرد خارج شده
کاربر شهرسختافزار
|
|
jetway مادربردهاي خوبي ميزنه از ازراك و الايت خيلي كيفيتش بهتره . شركت با تجربه اي هست . dfi lanparty هم من به شخصه ازش نا اميد شدم در اصل از ماركتينگ مادربرد خارج شده
K1LOU (13-07-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازار فروش این دو برند در ایران چطور است ؟
Comodo Internet Security
K1LOU (13-07-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (13-07-10)
من dfi lanparty دارم و ازش راضیم بیشتر به درد اورکلاک میخوره ولی درکل کیفتش خوبه ولی به giga , asus نمیرسه.
در مرود jetway هم خیلی کمه تو بازار من فقط تو یه مغازه دیدم.
AMD>INTEL (13-07-10), hassanshaikhi (13-07-10), K1LOU (13-07-10), PUMAOC (13-07-10)
|
|
HWBOT SSA Member
من هم مارک DFi سری DK رو دارم و واقعا ازش راضی هستم. پا به پای gigabyte P55A-UD6 اور شد. همه چیزش کامل هست. از بازارش خبر ندارم. اما قیمتاش این ور خوب بود!
فقط حیف که دیگه تولید نمی شه .... شایدم فقط اسمش رو عوض کنن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hassanshaikhi (13-07-10)
DFI متاسفانه تصميم گرفته سري لن پارتي رو ديگه توليد نكنه . متاسفانه شركتهايي كه به شريك ايراني خودشون كاملا پايبند نيستند تو بازر ايران شكست ميخورن . اسوس به خاطر نداشن يك نماينده انحصاري هميشه نتونسته با گيگابايت مقابله كنه . MSI هم همينطور خيلي شركت عوض كرد تا به سرمايه ماتريكس رسيد و تطميع شد . JETWAY اگر يك نماينده حرفه اي داشت موفق بود از نظر همه چيز از بايوستار و ازراك و الايت بهتره
JEskandari (13-07-10)
یک سوال ؟
درست یادم هست که Sapphire بعضی مادربردهاش همون DFI Lanparty بود فقط یک برچسب
Sapphire رو جعبه اش زده بودند .
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
مگر ماتریکس چقدر سرمایه دار هستش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks