N0m@d (17-07-10)
دوستان یه سوال در مورد میزان قدرت برق رسانی مادربرد دارم
اگه من روی مادربرد
M4A87TD EVO
یه CPU AMD 1055T ببندم و اون رو تا 4 گیگا هرتز OVER کنم این مادربرد جواب میده؟
با توجه به این که در اون فرکانس 310 وات مصرف داره تقریبا
کلا از کجا میشه این موضوع رو فهمید چه مادربردی تا چه مقداری خروجی توان داره؟
N0m@d (17-07-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
فرکانس های معمول برای مادربورد ها به راحتی قابل پاسخ گویی هست و شما می توانید با توجه به میزان کنترل حرارت از اونجایی که میزان افزایش فرکانس در سی پی یو های AMD به میزان کاهش دما بستگی مستقیم داره فرکانس پردازنده خودتون رو افزایش دهید و باعث بشید فرکانس مرجع پردازنده خود رو با تغییرات مناسب افزایش دهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کابل 8 پین ماکس می تونه 300 وات رو به مادربورد انتفال بده که این 300 وات عددی وحشتناک هست اگر در همین فروم کمی سرچ کنید قبلا روی این موضوع بحث شده و به این نتیجه رسیدم که مادربورد ها توانای افزایش فرکانس رو دارند و نیاز به انقدر توان مصرفی در پردازنده های Amd وجود ندارند!
پس شما بسته به میزان کاهش دمای سی پی یو خود می توانید با هر مادربوردی فرکانس 4000 رو برای سی پی یو خود در نظر بگیرید
New Season
IranianKing (17-07-10), Jagvar (17-07-10), mehrdad_ab (17-07-10), N0m@d (17-07-10), ripek (17-07-10)
اگه میتونید یه نگاه به این بکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.xbitlabs.com/misc/picture...c-4000.png&1=1
با سیستم خنک کننده این و این دما مشکلی پیش نمیاد؟
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...rclocking.html
HWBOT SSA Member
البته من با معیین جان موافقم
اما بعضی از مین بورد ها طراحی مناسبی برای اور شدن ندارن، بستگی به چند چیز داره... مثلا هیت سیمک های نسب شده روی بورد و جنس بوردو ...
به نظر من حقیر این بورد با اون پردازنده ای که شما مد نظر دارین و با فرکانس 4 شاید طول عمر مفید بورد پایین بیاد
تا جایی که میشه بوردی رو انتخواب کنید که قابلیت دفع حرارت خوبی داشته باشه و به نظر من چون چیپ 890 خنک تر هستش بهتره از مین با چیپ 890 استفاده بشه
(منظورم این نیست که بورد ضعیفی باشه، ولی چون یکم ساده هستش پیشنهاد دادم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
IranianKing (17-07-10), N0m@d (17-07-10), ripek (17-07-10)
در این که 890 بهتره شکی نیست ولی کلا من واسه این اینتل نمیخواهم بگیرم که اگه یه core i7 بگیری مجبوری یه مین خدا تومنی هم بگیری که من از امکاناتش مثل کراس فایر استفاده نمیکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین تمام نیاز های من رو برطرف میکنه و تا اونجا که بشه نمیخواهم پول بابت امکاناتی که استفاده نمیکنم بدم
HWBOT SSA Member
این مین می تونه گزینه عالی باشه با قیمتی مناسب
ASRock 890GX Extreme3 AM3 AMD 890GX
این هم قیمتش تو ایران
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2380
البته می تونه کمتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
germ (18-07-10), IranianKing (17-07-10), mehrdad_ab (17-07-10), N0m@d (17-07-10), nima_hl (17-07-10), ripek (17-07-10)
|
|
من قبلا شنیده بودم میگفتن چیپ های گرافیک دار چیپ های قوی ای نیست و بهتره اگه سیستم قوی میخواهی ببندی بدونه کارت گرافیک آنبرد ببندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چقدر درسته ولی چیزی که شنیده بودم این بود که 770 هم از 780 قویتره چون 780 VGA آنبرد داره
اینطور هست؟
بعد یه سوال دیگه اگه اینطور نیست چرا چیپ 870 بدون کراس و کارت گرافیک 120$ هست و این با کراس و کارت گرافیک 140$ ؟
جفتش هم قیمت اسوس
ripek (17-07-10)
HWBOT SSA Member
والا من نمی دونم قدر چیپ رو ملت توی چی می بینن! اگر منظور گیم باشه که خوب اصلا کاری به چیپ نداره و کارت گرافیک انبورد زعیف عمل می کنه، و توی اور هم که چیپ های جدید بهتر عمل می کنن (معمولا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا توی سوال دوم متوجه نشدم منظورتون چیه، ولی تبق برداشت خودم جواب می دم
یک نکته مهم چیپ های AMD از دو سری هستن یکی FX و دیگری GX ، که FX ها بیشتر برای گیمینگ استفاده می شه در حقیقت این همه می گن پلتفرم دراگون اینه که چیپ FX داشته باشی و کارت گرافیک ATI و سی پی یو هم AMD
ولی چیپ GX ها گمانم از در گاه های PCI-X 16x کمتری استفاده می کنن یا هم چیزایی که کلا در کار گیمینگ قدرتش نسبت به FX ها کمتر هستش احتمالا (چون اطلاعاتم کامل نیست)
و اما CF (Crass Fire) داشتن یکی از معیار ها هستش که روی قیمت تثیر گذاره و خیلی چیزای دیگه هم هستن.
اما اگر دو برند رو با هم مقایسه می کنید کلا قضیه فرق می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
IranianKing (17-07-10), ripek (18-07-10)
برد 890gx شركت فاكسكان بردي هست كه تمام نظر دوستان درباره فاكسكان عوض ميشه .
foxconn a9da
AMD Phenom™ II ,Athlon™ II processors ,Supports Socket AM3 with HT3.0 interface
- 4.8GT/s HyperTransport™
- Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max 16GB
- 2* PCIe 2.0 x16, 2* PCIe 2.0 x1, 2* PCI
- SATAIII x 5,eSATA x 1
- 7.1 channel HD Audio
- Gigabit LAN
- 14 USB 2.0 ports
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين برد پردازند 965 فنوم 72 زير تست سنگين بدون هيچ مشگلي جواب داد
IranianKing (17-07-10)
متاسفانه با این مادربرد احتمالا تا حدود 3.6 بیشتر نمیتونید برید ( اگر هم بالاتر برید به برد فشار وارد میشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این بالاتر نیاز به افزایش ولتاژ دارید که با توجه به سوکت 4 پین تغذیه این برد خیلی بعید میدونم توان این کار رو داشته باشه
با فن استوک یا هیچ مادربردی نمیتونید روی 4 گیگاهرتز به صورت 7/24 از این پردازنده استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این کار حداقل نیاز به یک خنک کننده 50 حدود هزار تومانی دارید
در حال حاضر مین x58 تا حدود 170 تومن هم در بازار موجود هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب میخواین قیمت چقدر تفاوت داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IranianKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خارج از ایران تفاوت قیمتها همین حدود 20-30 دلاره ولی داخل ایران که میاد تفاوت قیمتها نجومی میشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون مادربرد ازراک 890gx رو که جگوار گرامی معرفی کردن کاملا تست کردم
روی ایر رکورد دوم aqua رو گرفتم
http://hwbot.org/community/submissio...90_75104_marks
روی ln2 هم رکورد 13 پردازنده 555 رو باهاش گرفتم
http://hwbot.org/community/submissio...be_6562.96_mhz
مین قدرتمند و خوبیه که بهتون پیشنهادش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 17-07-10 انجام شده است
.D3VIL. (18-07-10), germ (18-07-10), IranianKing (17-07-10), Jagvar (18-07-10), ripek (18-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks