soheilstarpc (13-02-16)
کاربر شهرسختافزار
قبلا هم عذرخواهی کردم خدمت شما و همه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله حق با شماست
ازتون درخواست میکنم که این کامنت های بنده و خود شمارو در غالب یک تاپیک به عنوان ارزش خرید Z170 G1 انتقال بدید.
از قبل بابت این محبتتون هم تشکر میکنم
soheilstarpc (13-02-16)
به نظرم تمام گفتنی ها رو مهندس موسوی به خوبی به فارسی نوشتند . سایت های معتبر سخت افزاری هم مجموعا award دادند به این برد .
من نتیجه گیری مهندس موسوی رو دوباره اینجا نقل قول میکنم .
اما اگر بخواهیم در مورد عملکرد، کارایی و قابلیتهای مادربرد GIGABYTE Z170X-GAMING G1 به جمع بندی نهایی برسیم ابتدا جا دارد از کمپانی گیگابایت بابت خلق مادربردی این چنین زیبا و چشم نواز تشکر کنیم. از حیث فنی و بعد امکانات نیز حقیقتاً با مادربردی همه چیز تمام روبرو بودیم. امکانات و قابلیتهای در نظر گرفته شده برای این مادربرد نظیر امکانات سیمی و بیسیم شبکه بسیار پرسرعت Killer DoubleShot-X3™ Pro، سیستم صوتی فوقالعاده باکیفیت ZxRi، پورتهای USB 3.1 استاندارد و Type-c منشعب شده از کنترلر Thunderbolt™ 3 اینتل، تعبیه LED های RGB در قلب PCB با قابلیت کنترل نرم افزاری و نرم افزارهای بسیار کاربردی APP Center همگی کم نظیر و در عین حال از بهترینها هستند.
شاید تنها نقطه ضعف این مادربرد، نوپا بودن Bios این مادربرد باشد. در واقع این مادربرد زمانی برای تست به دست ما رسید که هنوز Bios کامل و کاملاً پایداری برای این مادربرد منتشر نشده بود و مکاتبات ما با کمپانی گیگابایت برای دسترسی به یک Bios قابل اعتماد چندین روز زمان برد. البته در نهایت با پیگیریهای جدی دفتر گیگابایت در ایران سرانجام اغلب مشکلات حل شد ولی همانطور که ملاحظه کردید هنوز برخی مشکلات بهصورت کامل رفع نشده و در برخی تستها کماکان اثراتی از ناپختگی Bios این مادربرد مشاهده میشود. البته ناگفته نماند که از زمان پایان تستها تا پایان نگارش این بررسی پر شاخ و برگ چندین نسخه دیگر Bios نیز برای این مادربرد منتشر شده که با فیدبک های منتشر شده در سراسر دنیا خبر از رفع تمامی ضعفهای این Bios میدهند.
بهعنوان سخن پایانی در این موضوع شک نکنید که در حال حاضر GIGABYTE Z170X-GAMING G1 از نظر امکانات و قابلیتها یکی از بهترین بهترینها در نوع خود میباشد. البته داشتن بهترینها همواره سخت و دشوار است. این مادربرد 450 دلاری در حال حاضر با قیمت حدودی 1.9 میلیون تومان و با 3 سال گارانتی معتبر شرکت آواژنگ عرضه میشود. قیمتی که با احتساب تعرفههای گمرکی و هزینههای جانبی دیگر حقیقتاً منصفانه به نظر میرسد. این گوی و این میدان اگر بهترین هستید و طالب بهترینها پس در انتخاب بهترین بهترینها حتی لحظهای هم درنگ نکنید.
نقاط قوت
طراحی ظاهری و کیفیت ساخت بینظیر
امکانات مدرن و کاربردی سخت افزاری و نرم افزاری متعدد
پشتیبانی از پورتهای متعدد USB 3.1 Gen2
پشتیبانی از 2 اسلات M.2 Socket 3 32Gb/s
برخورداری از سیستم صوتی بسیار باکیفیت و مدرن ZxRi
پشتیبانی از درگاههای شبکه سیمی و بیسیم Killer DoubleShot-X3™ Pro
نقاط ضعف
قیمت بالا
UEFI Bios مادربرد به بهینه سازیهای بیشتری نیاز دارد
--------
با تشکر
SASANOC (12-02-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پاسختون و وقتی که گذاشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- امکانات ذکر شده اغلب بسیار عمومی هستند و در همه مادربوردها پیدا میشن
2- توی هیچ یک از تست های گیمینگ به نتیجه قابل قبولی دست پیدا نکرده در سه سایت ANANDTECH- GURU3D- TECHPOWERUP و در هر سه سایت در بازی و شرایط یکسان از مادربوردهای یک سوم قیمت خودش شکست خورده
3- در اوکلاک هم بحثی نداریم چون گیمینگ هست مادربورد به تعبیر شما که درست هم هست.
4- در سرعت مموری طبق تست های ذکر شده که این مورد در فریم گیری بازی بسیار اهمیت دارد واقعا فاجعه آفریده.(احتمالا مربوط به مشکلات بایوس باشه و الا این همه اختلاف تو یاین تست فاجعس و با آپدیت جدید احتمال رفع عیبش میتوه باشه)
5- با انتصاب اسامی بهترینه بهترین یا فرزند رویین تن و ... فقط ذهن کاربر به بیراهه میره برای خرید این محصول. و هیچوقت شعار جای کارایی رو نمیتونه بگیره.
soheilstarpc (13-02-16)
کاربر شهرسختافزار
نتیجه گیری:
با خرید مادربورد ASUS Z170 PRO GAMING
1- به کارایی بالاتری دست پیدا خواهیم کرد!!!!!!
2- 1.300.000 تومن پول بی زبان خود را دور نمیریزیم و این هزینه رو میشه توی ارتقای گرافیک استفاده کرد که برای گیمر این هزینه بره رو یکارت گرافیک در سیستمش یک انقلاب به وجود میاد در نرخ فریم گیری
آیا این مادربورد ارزش خرید دارد؟
آخرین ویرایش توسط SASANOC در تاریخ 12-02-16 انجام شده است
Actros (13-02-16), soheilstarpc (13-02-16)
|
|
1-لطفا این مورد که روی همه مادربردها ارزانتر پیدا میشه را اثبات کنید . پشتیبانی از quad sli و تمام مواردی که در نقل از ادیتور شهر سخت افزار نوشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-شرایط قابل تعریف شما با ادیتورهای این سایت ها متفاوت هست . چون این برد توسط دو سایت guru3d و techpowerup نشان گرفته.تو موارد منفی هم بهش اشاره نشده
3-این تست اورکلاک این برد با اینکه یک برد گیمینگ هست و صرفا جهت اطلاع از عملکرد در review سایت tweakwown گرفته شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- فاجعه تصور شماست . تو نتیجه گیری این سایت ها به این مورد شما اشاره ای نشده
5-روئین تن هم لقب مادربرد نیست . فکر میکنم به خوبی اون مورد رو مطالعه نکردید Gigabyte Z170X-Gaming 3 مادربرد مورد نظر با لقب روئین تن بود .
ولی مثلا این مورد بوت 45 ثانیه ای این برد به نظر شما به فاجعه نزدیکتر نیست به استناد سایت techpowerup
https://www.techpowerup.com/reviews/...AYMORE/14.html
x170 نشنیدم چیپ جدیدی هست که اسوس تولید کرده فکر کنم منظورتون ASUS z170 PRO GAMINGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SASANOC (13-02-16)
کاربر شهرسختافزار
بابت اشتباه تاپیم واقعا واقعا واقعا ازتون معذرت میخوام که جای X/Z جابه جا شد. دیگه پر واضحه منظورم چه مادربوردی بود عزیز!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- خدمت شما ASRock Z170 Extreme7+
179 دلار! 2.6 دهم برابر قیمت پایینتر quad sli+ و امکانات دیگه
2- نظر ادیتور سایت ANANDTECH هست که گفتند: با وجود علاقه بنده به برند گیگابایت و ظاهر رویایی این برد اما با مبلغ پرداختی Z170G1+6600K انتخاب بالاتری وجودی داره و اون هم X99+5820K هست و امکانات و قدرت پردازش به مراتب بالاتری رو به همراه میاره. ذکر امکانات چیپست X99 هم اگر خواستید تک به تک خدمتتون عرض میکنم.
3- خدمت شما با 2.6 دهم برابر قیمت پایینترف دیگه توضیحی نمیدم از قدرت اورکلاک مادربورد های ازراک
4-شما P/P رو در نظر بگیرید، یعنی پولی که پرداخت میشه دربرابر کارایی که دریافت میشه. مادربورد با 2.6 دهم برابر قیمت بیشتر 2/5% نرخ تاخیر انتال داده بیشتر. درصوردتی که باید وضعیت برعکس بود و با پرداخت پول بیشتر کارایی کمتر دریافت شده.
5-منظور بنده از ذکر اسامی حالت شعار گونه بودن تبلیغات و کمی مشکوک در سایت های فارسی هست.
دقیقا دقیقا دقیقا بحث بنده هم همینه که چرا این پرچمدار 500 دلاریو با ایلایت با یک سوم قیمت طرفدارای گیگابایت مقایسه میکنند؟؟؟؟؟؟ به نظرتون نتیجه تست این پرچمدار گیگا با پرچمدار های ASUS/MSI/ASROCK چه خواهد بود؟؟؟؟ بسیار دیدنیه چون تست های گیمینگ حرفه ای و دقیقشو فقط با مین های یک سوم قیمت گرفتند که شکست خورده. P/P = فاجعه.
آخرین ویرایش توسط SASANOC در تاریخ 13-02-16 انجام شده است
Actros (13-02-16), soheilstarpc (13-02-16)
واقعا امکانات این برد ASRock Z170 Extreme7 را با برد گیگابایت یکی میدونید . بررسی دقیق کنید . وایرلس + بلوتوث 4 و چیپ صوتی و چیپ شبکه و موارد دیگه .
من این مورد رو به مشکل جدی نزدیک تر میبینم . این مورد هم نگاه کنید . چرا یک برد باید به این شکل باشه .
با تشکر
[مشکل] خاموش نشدن فن ها
SASANOC (13-02-16)
کاربر شهرسختافزار
بلوتوث وایرلس؟؟ واقعا شوخی میکنید؟ این موارد روی مین های h81 همه برندها ریختن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا در موارد قبلی خواستم شاره بکنم در مورد چیپ صوتیش که مناسبه و حرفی هم ندارم اما خب هیچ تفاوتی نمیکنه با ابزارهای پخش صوتی که دست کاربر گیمر ایرانی هست اینو دیگه میدونید تا یک هدست گران قیمت نباشه تفاوتش احساس نمیشه و تازه در اون حالت هم خیلی اوضاع تغییر نمیکنه.
هدفتون از عنوان بحث کاملا بی ربط خاموش نشدن فن های یک مادربورد کاملا مشخصه. گیگابایت خوب!!!
اگر مایلید میتونید این صفحه رو بخوندی و امکانات کاربردیتر این محصولو بررسی کنید
لینک
آخرین ویرایش توسط SASANOC در تاریخ 13-02-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ببخشید که وسط بحث میام
مهمترین فاکتور خرید به نظر p/p هستش که این برد گیگا با توجه به قیمت فضاییش و کارایی که ارائه داده در تستهای معتبرترین سایتهای سخت افزاری دنیا نشون داده که این فاکتور هیچ جایی در این برد نداره.خیلی رو امکانات مانور میدید. یعنی واقعا این امکانات تو بردهای سایر برندها باقیمت کمتر یافت نمیشه ؟ و آیا واقعا این امکانات اینقدر به کار میاد که فاکتور قیمت رو نادیده بگیریم به خاطرش؟
مورد بعدی اینکه به ضرس قاطع میشه عنوان کرد که تست های آناندتک و تک پاور آپ و امثالهم به نظرم معتبرتر از سایتیه که لوگو گیگابایت رو سر در سایتشه !!
به هیچ عنوان نمیتونم برای بستن سیستم گیمینگ 1/900 پول مادربردی رو بدم که فقط باعث گرانتر شدن سیستمم بشه بدون افزایش کارایی بعد از اونور نیام گرافیک بهتری بردارم !
در واقع همون کارایی رو میتونم با مادربرد 800/900 تومنی به دست بیارم و بیام این اختلاف قیمت و صرف بالابردن سایر قطعات بکنم که نتیجه این کار میشه افزایش فریم دهی که مهترین مسئله در خرید سیستم گیمینگ هستش !
با پرداخت این پول حتی کارایی کمتری نسبت به مادربورد ششصد تومنی بدست میارم و به هیچ عنوان من خرید این برد رو منطقی نمیدونم
آخرین ویرایش توسط Actros در تاریخ 13-02-16 انجام شده است
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
SASANOC (13-02-16), soheilstarpc (13-02-16)
من تمام موارد شما رو شنیدم . کاربر میتونه مطالب تاپیک رو جمع بندی کنه . حق انتخاب با کاربران هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صرفا جهت اطلاع عرض کردم بدونید فاجعه شامل این موارد میشه . این نقص بزرگیه برای یک مادربرد با قیمت بالا
SASANOC (13-02-16), soheilstarpc (13-02-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks