Actros (13-02-16)
کاربر شهرسختافزار
گیمینگ:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده : طبق نتایج از مادربوردهای برندهای دیگه حتی با وجود یک سوم قیمت هم ضعیفتر هست
شما : بدون توجه به نتایج تست گفتید که از قطعات خاصو با کیفیت استفاده کرده
بنده : اکثر این قطعات به طور خیلی متداول در برندهای دیگه هم دیده میشه
پایداری و اورکلاک:
بنده : اکثر W.R ها دست برند های دیگس
شما : W.R ها انحصاری نیستند
بنده : تست دو پرچمدار 4790K/6700K رو قرار دادم
شما : گیگابایت دسته بندی گیمینگ و اورکلاکینگ داره
بنده : خب پرچمدار پونصد دلاری گیگابایت کارایی پایینتری در گیم طبق تست ها داره نسبت به حریفان 140 دلاری خود.
بنده : از پرچمدار اورکلاک گیگابایت هم توی اور پرچمداران اینتل خبر خاصی نیست.
Actros (13-02-16)
شما این موارد از تست های یک سایت اعلام میکنید . نتایج سایت شهر سخت افزار که بررسی دقیقی داشته و tweaktown و حتی سایت techpowerup چیز دیگری اعلام میکنند . شما استنادی که میکنید بر اساس یک سایت هست . ولی سایت های دیگه به این مادربرد editor award دادند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه گیری از حرفهای سایت های دیگر رو اشتباه اعلام میکنه .
SASANOC (12-02-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تست ها از سایت ANANDTECH هستند متسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر ادیتور در بخش پایانی:
مجموع هزینه پرداختی GIGA Z170 G1+ I5 6600K برابر است با INTEL X99 + 5820K با کارایی به مراتب بالاتر و امکانات انحصاری این چیپست مثل تعداد مضاعف لنز PCIE و پهنای باند و نرخ انتقال داده خیلی بالاتر.
اون نداشتن عملکرد خیلی عالی نسبت به پلتفرمهای دیگه گردن خود اینتل هست . من از تجمیع بررسی های صحبت میکنم سایت ها سخت افزاری زیادی به این مادربرد گیگابایت award دادند . نظر شخصی من نمیشه به نتایج بررسی یک سایت اتکا کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بررسی سایت های دیگه این مادربرد گیگابایت موفق عمل کرده .
وقتی این برد در سایت بزرگی به نام tomshardware موفق به کسب نشان editors choice میشه یعنی تونسته نظر نویسنده سخت گیر toms را جلب کنه .
Gigabyte Z170X-Gaming G1 Test Results - Tom's Hardware
SASANOC (12-02-16)
کاربر شهرسختافزار
ANANDTECH که تقدیم شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم از GURU3D هر چند ANANDTECH خودش TOP هست
تست سرعت مموری، بازهم از مادربورد یک سوم قیمت شکست خورده و این درحالیه که ازراک ها و خیلی محصولات دیگر وجود ندارند!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تست 3DMARK06 باز هم از مادربورد یک سوم قیمت شکست خورده بدون حضور ازراک
در تست استاندارد CINEBENCH 11.5 باز هم از مادربورد یک سوم قیمت شکست خورده بدون حضور ازراک و محصولات دیگر
وبازهم در گیم با داشتن لقب گیمینگ از مادربورد یک سوم قیمت شکست خورده بدون حضور ازراک و محصولات دیگه
الان سوالی که پیش میاد این پرچمداره با این نتایج و سه برابر قیمت!!! اونوقت اگر پرچمدار برندای دیگه باهاش تست میشد چی میشد؟؟
ANANDTECH هم به همین خاطر مادربوردهایی رو انتخاب کرد که یک سوم قیمتش رو داشته باشن که بتونه نجاتش بشه.
Actros (13-02-16)
من نظر آخرم رو در پست قبل خدمت شما دوست عزیز و گرامی منتقل کردم . تجمیع بررسی ها به من این مسئله رو نشون میده این برد تایید شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین سایت که شما میگید به این برد نشان top pick داده اگر به قول شما شکست خورده بود که نباید این نشان رو میگرفت .
SASANOC (12-02-16)
کاربر شهرسختافزار
TECHPOWERUP
این مورد توی فریم گیری گیم بسیار تاثیر گذاره و فاجعه آفریده! با وجود محصولات دیگه در تست
Actros (13-02-16)
دوست گرامی یک تاپیک ایجاد کنید . چون این تاپیک جای عکس کامپیوترهای کاربران انجمن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SASANOC (12-02-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نظر ادیتورو ترجمه کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده یک گیمرم میخوام انتخاب کنم قطعاتمو که بالاترین فریمو بگیرم و پایینترین هزینه رو داشته باشم
من خیلی معذرت میخوام اما اینجور که مشخصه مسئله شخصیه!
شما بهترین مشاور اینجا هستید اما با وجود ضعف های این برد ازش طرفداری میکنید؟
از تست های ANANDTECH ایراد صلاحیت گرفتید و بنده از دو سایت معتبر دیگه تست گذاشتم که باز هم ضعیفتر از بردهای یک سوم قیمت خودش هست.
اینطور مشخصه گیگابایت خوب مسئله این است.
یک خسته نباشید بگم به خریداران این برد.
Actros (13-02-16)
جای مناسبی انتخاب نکردید . اگر نقطه نظری داشتید سایت شهر سخت افزار قسمت کامنت ها بررسی این برد جای مناسب تری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SASANOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SASANOC (12-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks