شما هزینه برای خرید گرافیک رو بیشتر کنید . geforce 750 ti بگیرید . پردازندتون هم بخواهید بفروشید کلی ضرر میکنید .
باسلام
مدل مادربرد بنده 990xa-ud3 هست
میخوام یه گرافیک حدود 300 تومنی روش بندازم(البته قیمت دست دو 300) و مانیتورم هم ازین lcd معمولیاستالان 8350 دارم که با مشخصات گرافیکی که میخوام بخرم و مانیتوری که دارم چون بازی را با کیفیت بالا اجرا نمیکنم پس از نصف قدرت 8350 هم استفاده نمیشه بنابراین میخوام بفروشم و یه cpu ارزون بخرم
یه cpu میخوام که تو هیچ بازی ای کم نیاره و ارزون هم باشه، یعنی ارزونترین cpu ممکن
ممنون
|
M3RS4D 50062 (16-01-15), mohandesin (16-01-15)
راستش الان 270x دارم اما اونم میخوام بفروشم و یه گرافیک با اون شرایطی که گفتم بخرم چون به پولش نیاز دارم و اصلا با این مانیتوری که من دارم از توان گرافیک و cpu کامل استفاده نمیشه و احتمالا یه 6850 یا 7750 میگیرم که اینطور که فهمیدم توی همه ی بازی ها جوابگو هستش، (البته با مانیتور من که یه lcd ال جی مدل L1730S هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان آکبند 8350 با گارانتی ماتریکس چه قیمتی داره؟
حدود 680برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohandesin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل دانگرید رو بهت توصیه نمیکنم .
mohandesin (16-01-15)
دوستان لطفا cpu پیشنهاد بدین
اخه دوست عزیز پردازنتون رو بفروشید بخوان یه پردازنده که جوابگوی بازی باشه تهیه کنید باید یه i5-4460 به قیمت 640 تومن
یه گرافیک خوب هم Gigabyte R9 270X OC WF X3 2GB حدود 800 تومن
دست دومش رو قیمت ندارم ولی فک نمیکنم انقدی ازش کم بشه که بودجتون برسه
گرافیک که قیمت پایین هاش یا ماین شدس یا اور شده که از طول عمرشون کم میکنه
پردازنده هم همینطور اور شدس که بازم از طول عمرشون کم میکنه
باید بودجتون رو افزایش دید
mohandesin (16-01-15)
|
دوست عزیز شرمنده منظورتون را متوجه نمیشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میگید بودجم نمیرسه که R9 270 بگیرم؟ ولی من که نوشتم الان 270 دارم و میخوام یه 6850 یا 7750 دست دو که حدود 300 قیمتشه بگیرم
cpu هم با توجه به مادربرد اصلا اینتل بدردم نمیخوره و فکر نکنم با این مانیتور و گرافیکی که من میخوام بگیرم اصلا نیازی به cpu قوی ای مثل i5 وجود داشته باشه
در حقیقت به قول اون دوستمون من دارم دانگرید میکنم و میخوام یه پولی دستم بیاد
خیلی ممنون
M3RS4D 50062 (16-01-15)
ببخشید من درست متوجه نشدم (تاپک رو کامل نخوندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohandesin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده نظرم روی AMD FX-6350 البته اگه طبق گفته خودتون بهش فشاز نیارید و ازش انتظار یه پردازنده 9590 رو نداشته باشین
یا اگه براتون ضعیفه AMD FX-8320 رو تهیه کنید
mohandesin (17-01-15)
با سلام
اگه تونستی fx 4350 بگیر اگه نتونستی fx 4300 بگیر لینک زیر مقایسه 4350 با 4670 است.
Intel Core i5-4670K vs AMD FX-4350 Gaming-Performance - CPUs > CPU Gaming Performance - Reviews : ocaholic
http://www.futuremark.com/hardware/cpu
mohandesin (17-01-15)
خواهش میکنم، همین که وقت میگذارین و جواب میدین ما را شرمنده خودتون میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت نظرتون هم ممنون ، مد نظر قرار میدم ، ببینم بقیه دوستان چی میگن تا به یه جمع بندی برسم
M3RS4D 50062 (17-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks