نیما جان مغازه دارد .باهاش هماهنگ کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان مغازه دارد .باهاش هماهنگ کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-08-14), hanijafari (07-08-14), Morteza.m1371 (07-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا این حرفش منم به شک انداخت!
میگم شاید نتونست ابروشو درست کنه ، چشمشو کور نکرده باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نیما پیشنهاد شما چیه؟
ارزش تعمیر داره یا نه؟
اگر تعمیر میشه بفرستم برات تا بعد بتونم بفروشمش و چیزی بزارم روش و یه مین و سی پی یو نو بخرم!!
من آنچنان عجله ندارم ، پس میخوای شما فردا با همکارات هماهنگ کن ببین چی میگن که اگه ارزش تعمیر داره بفرستم برات.
با تشکر
تا قطعه را از نزدیک نبینیم نمیتونیم نظری بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-08-14), hanijafari (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
کاربر شهرسختافزار
فرمایش شما درست هست ، اما منظورم اینه که مثلا هزینه نکنم برای ارسال و بعد درست هم نشه و بشه ضرر رو ضرر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون دیگه کم کم هزینه ارسال 10-15 تومان میشه.
یا بفرستم و اگه تعمیر هم نشد حداقل شما از قطعاتش اسفاده کنید.(به درد من که دیگه نمیخوره ، اما شاید یه خازنش به کار شما بیاد!)
نظرت چیه؟
به نظر من بفرست برای نیما جان . احتمال درست شدنش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
کاربر شهرسختافزار
تشکر از پیگیری و راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نیما لطف کن آدرس و شماره موبایلتو برام بفرست تا ایشالا برای یکی دو روز دیگه باهات هماهنگ کنم و زحمت مین رو بدم به شما.
امشب که دیگه دیر وقت هست و نمیشه.
بعد با اتوبوس یا تیپاکس بفرستم راحت تره و مطمئن تره؟
با تشکر
AMD>INTEL (12-08-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks