با سلام
خواهش می کنمشما کیوان دوست خوب(البته اگه اشتباه نکنم)
در مورد ازراک همیشه این بحث بوده و هست و خوب خیلی ها هم گرفتن و تست کردن و راضی بودن و یک سری هم ناراضی . توی همین انجمن چند بار بحث شده می تونید ببینید
البته همونطور که گفتم من تازه این مین رو گرفتم برای یکی از فامیلها . بنابر این نمی تونم نظر قطعی بدم . در طرف دیگه قضیه هم خوب خودتون دارید از گیگا استفاده می کنید و حالا این مشکل براتون پیش اومده . پس نمیشه گفت یک برند هیچ مشکلی نداره . الان نیما داره با همین مادربردهای ازراک phenom ii x6 1090t رو تست عملی میگیره . میتونید صبر کنید ازمایشاتش تموم بشه بعد یک پرس و جویی از خودش در مورد استقامت مادربردهای استفاده شده بکنید
مادربرد خودتون هم مادربرد خوبی است حالا چرا این مشکل ÷یش اومده نمی دونم
من خودم نمونه کمی قدیمی تر از این مادربرد رو هم دارم giga .ma770t.ud3p . با 10 فاز . که خیلی خوب توان مصرفی 130 تا 140 واتی پردازنده انلاک شده phenom ii x4 b50 رو تامین میکنه و جالب اینه که همین پردازنده دوباره روی مادربرد ازراک با همون قیمت ولی چیبست جدید تر . و کلی امکانات دیگه هم داره کار میکنه . چند تا تست سنگین هم باهاش گرفتم . البته باز هم می گم چون تازه گرفتم تا تستها کامل نشه و کاراییش ثابت نشه روی انجمن قرار نمی دم
راستی مادربرد تون جدید هست گارانتی نداره ؟
موفق باشید قربانت کیوان

Bookmarks