MR TASH (05-02-11)
کاربر شهرسختافزار
عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من برای سی پی یو Phenom II X6 1055T یه مادربرد خوب و با کیفیت می خوام که گرافیک آنبرد داشته باشه. دوتا نکته برای مهمه :
1- می خوام قیمتش بیشتر از 150 تومان نباشه.
2- الان پولم کافی نیست ولی قصد دارم بعدا براش یه گرافیک 1 گیگ هم بگیرم. آیا مادربردی وجود داره که با نصب کارت گرافیک ، گرافیک آنبرد خودش هم همزمان قابل استفاده باشه؟ یعنی منظورم اینه که گرافیک آنبرد و گرافیک 1 گیگ با هم جمع بشه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
MR TASH (05-02-11)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
هیبرید کراسفایر ( کراسفایر گرافیک آنبرد و گرافیک pci-e ) تنها در کارتهای ضعیف قابل اجراست که عملا هیچ ارزشی ندارد
به شما این مادربرد ازراک به قیمت 140 تومان را پیشنهاد میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مادربرد تمام عیار و فول آپشن که دارن براش جکوزی هم میسازن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطفتون
مادربرد خوبی به نظر میاد. ولی فکر نمی کنم تو شهر ما گیر بیاد (قم) . میشه از برندهای معروف مثل msi و ASUS و gigabyte چندتا مادر برد با قابلیت هیبرید کراسفایر معرفی کنید.
نظرتون در مورد این دوتا مادربرد چیه؟( لطفا اگه می دونید بگید که هیبرید کراسفایر دارند یا نه؟)
ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3 160.000
ASUS - M4A89GTD PRO/USB3 200.000
در مورد اینکه میگید برای کارتهای ضعیف قابل اجراست توضیح بدید. یعنی من نمی تونم یه کارت گرافیک 1 گیگ رو با این مادربردی که شما گفتید ( و یا هر مادربردی) هیبرید کنم؟
و آخر اینکه مدل مادربردی که معرفی کردید رو بگید تا در موردش تحقیق کنم. گرافیکش آنبردش چند مگه؟
MR TASH (05-02-11)
نیما جان مادر برد بد یه شما معرفی نکرد خوب مقدار پولی که میخوای خرج کنی بهتر از این گیر نخواهی اورد و مادربرد های ایسوس هم که جای خود دارد هم کم مصرف تر هستند و هم ویژگی برتر بالا برد عملکرد رو دارن من جای شما بود ایسوس میگرفتم چون هم مرغوب تره و هم با صرفه تر و اصلا خراب نمیشه من خودم رو مادر بردم 400 ولت برق وارد شد روشن هم یود اما فقط پاور سوخت و کلی هم از روغن پاور درون مادربرد ریخت کاملا اوضاع داغون شد و مادر برد جان سالم به در برد فقط پاور به رحمت خدا پیوست اونم رفتم گارانتی درستش کردم
اما مادر برد ازراک هم بد نیست و خیلی عالی است فقط تکنولوژی های ایسوس یا گیگارو نداره که این هم زیاد مهم نیست من اگه جای تو بودم با این پول ازراک می خریدم چون خیلی عالی و کامله و هم تمام قابلیت ها رو داره فکر میکنم شما با این مادربرد میتونی 2 گرافیک کراس کنی 1 گیگ و هم یک گرافیک پی سی آ اکسپرس 1 داشته باشی.
در اخر هم فراموش نکن مادربردی که بتونه گرافیک انبرد خودش رو با گرافیک دیگری جمع کنه فکر نمیکنم اصلا موجود باشه.بهتر این فکر رو از مخت بیرون کنی البته نه اینکه نشود اما شرکت ها ترجیح می دهند برای سود جوی بیشتر این ویژگی رو حذف کنند.
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 05-02-11 انجام شده است
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قابلیت ربطی به برند ندارد و در تمامی مادربردها با چیپستهای amd وجود دارد
ببین عزیز وقتی دو کارت میتونند با هم کراسفایر بشن که قدرتشان با هم اختلاف زیادی نداشته باشد
اگر اختلاف 2 کارت از نظر قدرت زیاد باشد به جای افزایش بازده شاهد کاهش فریم ریت میشیم به همین دلیل شما برای این کار میتونید از گرافیک 3450 استفاده کنید که کارت قدیمی و ضعیفیه
کارتهای جدید ( حتی سری ارزان قیمت ) قدرتی چندین برابر گرافیک کارتهای آنبرد دارند و نمیتونند با هم همکاری داشته باشند
به عبارتی شما با خرید یک گرافیک 60 تومنی 5450 قدرتی چندین برابر 3450 به حالت هیبرید به دست می آورید
مادربردی ازراکی که به شما معرفی کردم از سری حرفه ای این کمپانیه و از نظر قدرت شاید نامردیه با این مادربردهای معمولی ایسوس مقایسه کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://en.ocworkbench.com/tech/exclu...-hidden-cores/
البته مادربردهای ایسوس هم بد نیستند که اگر علاقه به این برند دارید تهیه بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست قبل روی کلمه "این" کلیک بفرمائید مشخصات مین ازراک را میتونید مشاهده بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
باور کنید منم از مادربردی که شما معرفی کردید خیلی خوشم اومد ولی چه کنم که اینجا گیر نمیاد
نظرتون چیه که من کلا هیبرید کراس فایر رو بی خیال بشم و یکی از این ایسوس ها و یا حتی همین مادربرد ازرک رو بگیرم و از گرافیک آنبردش استفاده کنم و بعدا یه گرافیک 1 گیگ بخرم و فقط از همون گرافیک 1 گیگ استفاده کنم؟
منظورم اینه که می تونم وقتی که گرافیک 1 گیگ رو نصب کردم گرافیک آنبرد رو از کار بندازم یا اجبارا هیبرید کراسفایر میشه؟
|
|
بله شما میونید بعد از نصب گرافیک کارت ، گرافیک آنبرد را خاموش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سیستم برای رندر استفاده نمیشه ، قصد آورکلاک سنگین ندارید و اگر برای شما sata3 و usb3 اهمیتی ندارد پیشنهاد میکنم یک مین ارزانتر بردارید و مابقی بودجه را برای گرافیک کارت هزینه کنید مثلا asrock 770DE3L و 4670
این مجموعه از نظر بازده پردازنده تفاوت چشمگیری با سیستمهای سری 8 ندارد ولی گرافیک کارت بسیار قویتری دارد
mehrdad_ab (06-02-11), mohy (08-02-11), saeid pc (07-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه ممکنه یه سیستم توپ واسه میکس حرفه ای پیشنهاد بدین .
خیلی فوری مچکرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks