من پیشنهادم
ASRock P67 pro3
امکاناتش نسبت به z68 بیشتره و دارای پورت esata و قیمتش هم 170 هزار تومان هستش
کاربر شهرسختافزار
من پیشنهادم
ASRock P67 pro3
امکاناتش نسبت به z68 بیشتره و دارای پورت esata و قیمتش هم 170 هزار تومان هستش
.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با توجه به امکانات که روی چیپ های Z68 هست انتخاب عاقلانه با سری Z هست به دلیل اینکه شرکت های بزرگ یواش یواش ساپورت کردن از لحاظ بایوس رو دارند از مادربورد های P67 قطع کرده و بیشتر گسترش روی Z 68 هست البته تکنولوژی های مثل Virtu یا Toch bios که توی Z68 ها اضافه شدند و مادربورد ازراک از اون پشتیبانی می کنند رو هم نمیشه نا دیده گرفت و از همه این ها مهم تر استفاده از کش اس اس دی هست که می تونه کلا متفاوت کنه قضیه روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xpin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه اکثر کیس های بالای 50 هزار تومن دیگه دارای پرت Esata هستند که یک پروژه تقریبا شکست خورده می تونه باشه در مقابل USB 3 و می شه همون سرعت رو با استفاده از USB3 داشت
پس به نظر من پیشنهاد نیما می تونه یک انتخاب عاقلانه و منطقی باشه
متاسفانه یک محصول وقتی شرکت وارد کننده اون رو خراب کنه دیگه سخت میشه ذهنیت درستی ازش درست کرد الان هر کی مادربورد ارزون قیمت می خواد مادربورد ازراک رو پیشنهاد میده در صورتی که ازراک هم مانند بقیه شرکت ها مادربورد ارزون داره مادربورد گرون هم داره و خوب مادربورد بد داره مادربورد خوب داره مانند سایر شرکت های تولید کننده پس بهتره که سخنان بازار رو کنار بگذاریم .
بهترین بحث کردن دقیقا روی محصول یک هست نه اینکه بیایم کلیت رو در نظر بگیریم این سخنان رو برای این می زنم که در اینده شاید توی همین تاپیک سخنان اشتباه برداشت نشه
New Season
Extreme (30-11-11), gtx570 (01-05-12), haman9122 (15-12-11), mehrdad_ab (30-11-11), Rezasam1 (30-11-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks