آقا اصلا یه کاری کن من برات میخرم و با ضمانت میدم یعنی تست میکنم سالم میدم بهت خوبه ؟نقل قول:
ارسالی توسط Mental Mutilation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
آقا اصلا یه کاری کن من برات میخرم و با ضمانت میدم یعنی تست میکنم سالم میدم بهت خوبه ؟نقل قول:
ارسالی توسط Mental Mutilation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مادربرد فعلی من asrock 775lga هست و بطور متوسط هر 3 روز یکبار خاموشش میکنم
بیچاره آخ هم نگفته....
رندر های سنگین 20-30 ساعته که باهاش میگیرم بماند....
نمیدنم قضیه این p5q چجوریه
ببینم اگه p5q مثلا 2شبانه روز روشن باشه چیزیش نمیشه که؟
نقل قول:
هر وسیله ی الکترونیکی ای که دائم روشن باشه مشکل پیدا میکنه ولی اگر استراحت داده بشه بهش سر وقت مشکلی پیدا نمیکنه :great:
مثلا یکی از دوستان من اینترنت ماهواره ای داره که از وقتی استارت خورد سیستم هم باهاش استارت خورد و دیگر هیچ وقت خاموشش نکرد :1. (38): تا یه روز داشت کار میکرد باهاش یهو مادربرد ترکید همین چند روز پیش که بردیم گارانتی حالا تا ببینیم چی میشه !
منظور این بود که اون 1 ماه یا بیشتر خاموشش نکرد منفجر شد :1. (40): ولی اگر استراحتی هم بهش میداد چیزیش نمیشد .
بیچار رندر هم نمیکرده فقط دانلود :1. (28):
یک سیستم AMD بستم با مین M2N-E هر 6 ماه 6 ماه فقط یک روز خاموش میشه تا الان هیچ مشکلی پیدا نکردهنقل قول:
سیستم دیگری با مین P5W DH Delux بستم که سرور بازی هست و اصلا خاموش نمیشه مگر اینکه برق بره اون هم هنوز مشکلی پیدا نکرده
سیستم قدیمی خودم که P4P800SE بود تا 1 ماه خاموشش نکردم شب ها دانلود میکرد روز ها بازی اورکلاک هم بود اون هم هنوز اینجاست و کار میکنه
سیستم فعلیم هم الان 1 ماهی هست تقریبا خاموش نشده و مشکلی پیدا نکرده
چیزی که باعث خراب شدن یا منفجر شدن مادربورد میشه استفاده از پاور نا مناسب و اشکالات خطوط برق منطقه هاست واگرنه خود قطعات اگر در دمای مناسبی کار کنند حتی به مدت زیاد الان الان ها مشکلی براشون پیش نمیاد
:give_rose:
شایان جان به خوب چیزی اشاره کردی !نقل قول:
سیستم دوستم هم پاورش خوب نبود هم برق نوسان داشت .
پس بنده خدا باید پاور هم عوض کنه تا مادربرد جدیدشو نسوزونده دوباره :1. (38):
پس همون P5Q شد دیگه ؟
پیراهن بیشتر پاره کردن دلیل بر دانستن بیشتر نیست وگرنه مجنون هم زیاد پیراهن پاره کردهنقل قول:
در ضمن شما از همین حسین بپرسید مادربردش رو کی براش خرید !! شما که دیدی بگو شماره چیپ بایوسش چیه ؟
وقتی به این سوالها جواب دادی بگو جمع نکردی
شما بیاین بریم پاساژ ایران بپرس من چندتا مین P5Q برای مشتری خریدم و ...
این نکته رو فراموش نکنید وقتی طرف نابلد باشه اگر مین تست شد رو هم بهش بدن امکان داره خرابش کنه
در کل موفق باشید :give_rose:
موافقمنقل قول:
چیزی که باعث خراب شدن یا منفجر شدن مادربورد میشه استفاده از پاور نا مناسب و اشکالات خطوط برق منطقه هاست واگرنه خود قطعات اگر در دمای مناسبی کار کنند حتی به مدت زیاد الان الان ها مشکلی براشون پیش نمیاد
مینبورد قبلی منم بدلیل خرابی پاور ترکید
خدا بیامرز سوکت 478 بود
توجه داشته باشید یک نکته را برای اورکلاک کردن پردازنده های 4 هسته ای از مادربرد های بالای 4 فاز استفاده کنید خیلی بهتره یا اگه مثل DK P45 T2RS دیجیتال PWM باشه هم خوبه . این نکته را داشته باشید که البته توی مادربرد های معرفی شده اکثرا وجود داره ...
موفق باشید
شهریار :love:
P5Q از مدار 8 فاز استفاده میکنه :1. (40):
P5Q خیلی قوی نیست توی اورکلاکینگ و بهتره اگه این دوستمون پولش میرسه P5Q Pro بگیره به خصوص به خاطر داشتن کولینگ تاور روی NBنقل قول: