همون P5Q مناسب هست .
Printable View
همون P5Q مناسب هست .
نقل قول:
ارسالی توسط Mental Mutilation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مطمعا باش که کاراییش زیاد تر از پولی که میدی هست :1. (38):
و مشخصات رمت را با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چک کن ببین که اینجا اسمی ازش هست یا خیر !!!؟
p5q مینبرد خوبیه ولی 80% مشکلش به گارانتی می خوره.من قبلش تو فرم های مختلف تحقیق کردم 2 مورد دیدیم که هر دو مورد مشکلش به گرانتی کشید گفتم 2 تا که 1000 تا نمیشه.
برا مشتری همین مدل p5q رو بستم متاسفانه مال من هم به گارانتی برخورد کرد.:1. (28):
گارانتیش ویستا پخش یا دیجیتال باشه مشکلی نیست :great:نقل قول:
ویستا ظاهرا بهتره :wink:
اونی که من میخواستم نبود ولی مجبورم یکی از اینارو بگیرمنقل قول:
و مشخصات رمت را با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چک کن ببین که اینجا اسمی ازش هست یا خیر !!!؟
p5q مینبرد خوبیه ولی 80% مشکلش به گارانتی می خوره.من قبلش تو فرم های مختلف تحقیق کردم 2 مورد دیدیم که هر دو مورد مشکلش به گرانتی کشید گفتم 2 تا که 1000 تا نمیشه.
برا مشتری همین مدل p5q رو بستم متاسفانه مال من هم به گارانتی برخورد کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من شهرستان هستم و می خوام بیام تهران خرید کنم ، گارانتیش چجوری میشه؟
ممکنه واسه پرفروش بودن این مین درصد خرابی زیاد باشه؟
آخه همینو درباره p5k هم میگفتن
دوستان نظرتون؟
چی بگیرم؟
اینها که میگن مورد داره 75 درصد از نابلدی طرف هست یا اینکه چون شهرستان هستن با اینجور موارد برخورد میکنن وگرنه من خودم 3 تا بستم یکیش هم مشکل نداشت
البته بایوستار یک مدل داره گمونم 155 تا 160 باشه اونهم بد نیست :great:
یعنی مین هایی که تو شهرستان فروخته میشن مشکل دارن ؟
حالا من چیکار کنم که این مشکلات برام پیش نیاد؟
ممنون میشم یه فروشگاه معتبر تو پاساژ ایران برا خرید p5q معرفی کنید
اگه یه وقت خراب شد گارانتی شهر ما قبولش میکنه که بفرسته تهران؟
البته نمی دونم تو شهرمون گارانتی ایسوس هست یا نه
ممنون
دوست عزیز من تا حالا خیلی مادربرد اسوس بستم ولی تا حالا یکیشونم مشکل نداشته : چون بستگی داره اسمبلرش کی باشه !!!نقل قول:
ارسالی توسط Mental Mutilation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر خیلی خونسرد و با دقت کامل و حواس جمع اسمبل بشه هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد
اکثرا واسه اسمبلینگ ناجور مرخص میشن من تا حالا یه دونه همینجوری مرخص کردم :1. (38): از اون موقعه دیگه با خونسردی کامل و..... اسمبل میکنم و گفتم که مشکلی برام پیش نیامده .
کلا خیالت راحت اسوس مشکلی نداره و با گارانتی ویستا مخصوصا و اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش آمد شما مادربرد را پست میکنی به ویستا پخش و خودشون درستش میکنند و ارسالش میکنند دوباره :great:
با این شماره تماس بگیر تا یک فروشگاه بهت معرفی کنم :give_rose: بعلاوه سوالی هم داشتی در خدمتمنقل قول:
09194466808
:great: