سلام دوستان خوبم شما هم خسته نباشید عزیزان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا از همتون بابت نظرات ممنونم
ببینید CPU رو میخوام آورکنم چون شنیدم که باید برای اینکه بتونی از Core i7 کارایی خودش رو کسب کنی باید آور بشن
جناب G81 دوست خوبم مادربردهایی که در بالا اشاره فرمودین خیلی خوبن ولی کاری که من میخوام یعنی با باس 2100 کدومشون جواب میدن ؟
من تو کارهام تفاوت باس 800 تا 1066 که الان دارم رو مثل روشنی روز احساس میکنم و حتم دارم از باس 1600تا 2000 هم این تفاوت محسوس باشه
DFI :
مطمین هستی که رم با باس 2000 یا 2100 ساپورت کنه؟؟ اینی که الان خودم دارمDFI X38 هستش خیلی ازش راضی نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اینی هم که شما معرفی کردین هنوز هیچی نشده یک هشدار برای آپدیت بایوس داره که خیلی خوشایند نیست
: ASUS RAMPAGE 2 EXtreme
اینو ندیدم (کلا از مادربرد های ایسوز خیلی خوشم میاد ) ولی اینم فکر نکنم تا باس بیشتر از 1800 ساپورت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA X58 SLI:
من چندین مدل اینو بررسی کردم اولا بعضی هاش مشکل PCI (فقدان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) داشت و در مدل هایی که PCI هم داشت رم بالای 1600 ساپورت نمیکرد
راستی سرعت هارد SSD چقدره؟؟ به اسکازی میرسه؟ مشکلی برای نصب و داشتن امنیت برای نرم افزارهام پیش نمیاره؟ آخه من از دوستای خارجی که تو فروم های دیگه در مورد کارشون سوال گرفتم گفتن یه هارد پرسرعت مثلا اسکازی برای کارهای HD واجبه که خودم هم روی این سیستم دارم البته اگر بفهمم که اون مشکلی پیش نمیاره و در حد و اندازه اسکازی هست قید اسکازی رو میزنم
ممنون از نظرت دوست خوبم ولی مادربرد گیگا رم دو گیگی Corsair رو ساپورت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sibsabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هارد اسکازی رو برای ویندوز میخوام میشه برای ویندوز که باید هاردم پریمایری باشه استفاده کرد ؟؟ اگر اینجوری باشه که من بهترین گزینه رو همون Asus P6T6 WS Revolation میبینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما هم ممنونم دوست خوبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید بالا عرض کردم من برای آورکلاک میخوام از نظر خنک کننده سی پی یو هم خنک کننده دارم براش و کیسم هم میتونم بگم چندین فن خوب و همینطور قد و اندازش حدودا 1.5 برابر کیس های معمولی هستش و اون موقع حدود 300 تومن دادم همین کیس چون کارت گرافیکم ATI FireGL 8600 هستش (حدود 1.7 از آمریکا گرفتم) و همونطوری که میدونید این کارت تو هر کیسی جا نمیشه
در مورد رم هم اگر بخوام باس 1600 بگیرم مطمینا CPU هم بیشتر از Core i7 940 بیشتر به دردم نمیخوره
پاور هم 1230 Green دارم که نمیدونم چقدر خوب باشه ؟؟
حالا با همه این تفاصیل کسی در مورد رم و اینکه کدوم مادر برد بتونه اون رو ساپورت کنه و اینکه بهترین پرفرمانس رو داشته باشم نظر خاص دیگه ای نداره ؟؟؟
راستی نظرتون در مورد این چیه :
Asrock X58
بازم از همتون ممنونم دوستان خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks