مادربورد اینتل ep45gs چطوره؟واسه گیم چطوره؟
مادربورد اینتل ep45gs چطوره؟واسه گیم چطوره؟
prodigy_mahdi (29-07-09)
|
|
ای ول به همه دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prodigy_mahdi (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اون چیزی که برای گیم مهم اول کارت گرافیک بعد CPU بعد تا حدی مقدار رم تازه وقتی اینها رو انتخاب کردین حالا می تونین با توجه به اینها مادر بردی انتخاب کنین که امکانات جانبی بیشتری داشته باشه روی مادر بردی که شما گفتین میشه انواع اقسام کارت های گرافیک با چیپهای مختلف بست که خیلی هاش برای بازی خوبه خیلی هاش هم نه و همینطور درباره cpu تا انجا هم که من می دونم این چیپ کارت گرافیکی انبرد نداره که فرض کنیم منظور شما قدرت چیپ گرافیکی مادر برد برای بازی باشه.
در ضمن برند اینتل همچین مادربردی نداره با این اسم اما گیگابایت داره که اون هم EP45 دیدم اما مدل های 3 DS و اگر اشتباه نکنم ud 3 و غیر ... هیچ کدوم پسوند GS نداره تا اونجایی که من دیدم.
Computex (29-07-09), prodigy_mahdi (29-07-09)
زیزم این مین هست البته ep45sg و من انو با cpu 9950 و ram corsiar ddr3 2 gو vga 260 یا 250 zotac or gainward
prodigy_mahdi (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
نمیدونم چرا این روزها دوستان تاپیکهایی با عناوین نامفهوم میزنن ؟! این شده یه معضل !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
prodigy_mahdi (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بهترین مادر برد اینتل برای گیم مادر برد DX48BT2 هست که از نظر خود شرکت اینتل هم یک مادر برد حرفه ای برای گیم هست
با توجه به وجود چیپست حرفه ای X48 که هصولا برای اورکلاک و استفاده بهینه از CPU و کارت گرافیک و رم طراحی شده ، جای شک و تردیدی نمیمونه که بهترین گزینه برای این موضوع همین مادر برده البته مادربرد DX58SO خیلی خیلی بهتره ولی هم قیمتش بالاست و هم اینکه برای داشتنش باید بقیه قطعات کامپیوتر رو هم از دم عوض کنید
اگر دوست داشتین میتونین از این آدرس یک سری به سایت اینتل و مادربرد های حرفه ای بزنید :
http://www.intel.com/products/deskto...ody+dt_extreme
|
|
این مادربرده چطوره؟با همون سیستمی که مشخصات دادم؟اصلا با اون سیستم بهترین مادربرد واسه گیم چیه؟
منظورم همون ep45sg بود.اینم مشخصات سیستم
cpu 9550
ram corsiar ddr3 2 g
vga 260 یا 250 zotac or gainward
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز همونطور که به خدمتتون رسوندند چنین مادربردی از گیگابایت اصلا وجود نداره .....!
لطفا مدل مادربورد رو دقیقا ذکر کنید.
اصلا معلوم نیست مادربوردی که مدنظر شماست ( که نام کاملش رو ننوشتید ) از DDR3 پشتیبانی کنه. خواهشا دقیق تر ذکر کنید.
عزیزم این مادربرد میگم
INTEL - DP45SG
DDR3
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks