amfirewall (08-09-10), ripek (08-09-10)
قدرت پردازنده این نوت بوک 36 % پردازنده دسکتاپیه که معرفی کردم که اگر امکان آورکلاک رو هم در نظر بگیریم این اختلاف بیشتر از این هم خواهد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amfirewall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم تفاوتی نداره ولی توی تستهائی که با cinebench گرفتم با پردازنده 1090 امتیاز 6.2 رو ثبت کردم (oc) ولی بالاترین امتیازی که با 930 تونستم بگیرم 5.3 بود
در حالت دیفالت 1055 اندکی از i7 920 ضعیفتره و تقریبا با این سری پردازنده ها قیاس میشه
amfirewall (08-09-10), ripek (08-09-10)
کاربر شهرسختافزار
خب اينكه دريا كامپيوتر مادربوردي رو گرون ميده به برند فاكسكان ربطي نداره
فاكسكان برند خوبيه و ميدونيد كه OEM هست و برند ارزون قيمتي هم هست
خب ازراك مادربورديه كه تو رنج ارزون ساخته ميشه و براي بازار اين رنج محسوب ميشه
اگه بحث بودجه دوستمون رو بخوايم در نظر بگيريم و قرار باشه كه ايشون يه مادربورد از رده High End تهيه كنه از ازراك مارك هاي بهتري هم هست قرار نيست تعصب كنيم رو يك برند
به نظر من مادربورد تاثير زيادي داره USB3 زماني مزيت محسوب ميشه كه مادربورد از هر لحاظ كامل باشه در غير اينصورت به درد مفت نميخوره اگه USB3 ملاك هست مادربورد هاي 100 تومني هم تو بازار هستن اما كارايي مادربورد بيشتر مهم هست USB3 مهم هست منكرش نيستم
|
|
لیست قطعاتی که دوستم آقای nima_hl در پست قبلی معرفی کردن بهترین انتخاب نه تنها برای شما بلکه برای اکثر کسایی هست که قصد انجام کارهای سنگین دارن . با توجه به تستهای جهانی و تستهایی که بنده انجام دادم پردازنده های 6 هستهای amd با توجه به قیمت مناسبی که دارند در حال حاظر بهترین انتخاب هستند.
mehrdad_ab (08-09-10), nima_hl (08-09-10), ripek (08-09-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام طاعاتتون قبول
خیلی ممنون از شما که کامل وجامع سوال من را جواب دادید
من امروز توی دانشگاه رشته کامپیوتر نرم افزار قبول شدم و احساس میکنم برای من لپ تاپ بهتر از p30 است
من دیروز رفتم پاساژ ایران برای انتخاب کیس و مانیتور , تقریبا انتخاب هم کردم ولی فکر میکنم لپ تاپ بگیرم بهتر است
(samsung 20500,samsung20700 ,case green : transformer,infinity,magnum)
ولی حتما تا چند وقت دیگه p30 میگیرم
.
.
.
.
راستی من میخوام یک سوال در رابطه با معرفی لپ تاپ بر پایه ای ام دی در بخش لپ تاپ بپرسم اگه جواب این سوال من را هم بدید ممنون میشوم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks