عزیزم این عبارت بالا وقتی معنا داره که کسی ذی نفع باشه ! من نه تولید کننده هستم نه فروشنده ! من مشتریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس هر چی بهتر باشه میگم بهتره نه DFI به من چیزی میده نه گیگا نه ASUS ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید هر شرکتی یک عالمه برد میزنه بعضی شرکت ها توی 100 تا 98 تاشون خوبند و بعضی 50 تا و بعضی یکی ! اسوس جزو گروه اولی هست ! ولی بعضی از مدل های شرکت های مختلف واقعا فوق العاده هستند مثل مثل سری TPower بایوستار ، UD3X گیگا و خیلی ازین مثال ها ...
در ضمن هنر اورکلاکر خیلی ربطی به اون قضیه نداره عزیز . چون اینکه بتونه با ولتاژ کمتر به فرکانس بیشتری برسه بستگی به خیلی عوامل داره که مهم ترینش پردازنده هست و در مرحله ی بعدی مادربرد و ... . ( مصداقش در تفاوت Batch Number های مختلف با ولتاژ های مختلف میشه به فرکانس های یکسان رسید ! )
در ضمن امیر جان اهانت چیه ؟ جاییش اهانت آمیز نبود ! قسمت اولش هم که اصلا ربطی نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در مورد اون برد گیگابایت هم به نظرم بهتره بیشتر تحقیق کنید برد فوق العاده ای هست ! ( البته Rampage II Extreme هم فوق العاده هست و همون طوری که گفتم از نظر اورکلاک خیلی تفاوت ندارند ولی از نظر پشتیبانی گرافیکی تفاوت وجود داره )
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks