درود
اول از همه از اینکه در نوشتنم عجله کردم و خیلی کلمات رو غلط نشوتم عذر میخوام . چون هم عجله داشتم وهم اینجا کیبرد فارسی نبودش .
ممنون دوست من ولی من امروز با تحقیق که کردم گیگا هم فوق العاده عالی بود توی سایتهای مختلف برید ببنید . ایسوس هم هینطور ولی اینکه قیمت ایسوس یه مقدا ر گرون هستش دلیل بر بهتر بودنش نیست .خیلی واضح هست که باید Rampage II extreme بخری !!!
نیازی به فکر کردن و مشورت و شک و .... نداره برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با یه تحقیق کوچولو و سریع و سیر گیگا رو خریدم . به این دلیل که ایسو س بسیار بسیار گرون بود . البته گیگا رو هم ارزون نخریدم ولی قیمتش متعادلتر بود .
با درودنمیدونم الان که دارم مینوسیم به دردت میخوره سعید جان یا نه ولی باید بگم جفتشون فوق العاده هستند و این طور نیست که بشه گفت کدوم برد برتری کامل داره .
هر کدوم را گرفتی ، گرفتی ...
تا اونجایی ببین ماژول DDR2 خوب چی هست .
پ . ن :
ببین ماژول های Crucial DDR با این Kit No هست :
BL2KIT12864AA804
اگه هست حتما حتما بگیر من خودم یکی از خریداراشم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار عزیز دو روزه دارم بازار رو زیر رو میکنم که بتونم رمهای خوبی بخرم ولی متاسفانه رمهای خوب کمه ولی RAM OCZ 1200 2*1GB هستش قیمتش ارزون نیست . اصلا قیمت ایبنجا خوب نیست ولی از ایران بهتره حدودا 135 تومان تموم میشه . راستش رو بگم اصلا ذنبال رمهای پایین نگشتم . البته عذر من رو بپزیریذ .
ولی در کل یه قرارذی میگذاریم که این قطعات :
M.B gigabyte x58 extreme
cpu core i7 920 رو یه تستی بزنیم . رم تریپل چنل خوش قیمت پیدا نکردم متاسفانه Ocz بوذ باس 1333 ولي 6 گیگ که قیمت خون باباشون میدادن . چون فرصت کم داشتم نمایندگیشم پیدا نکردم که برم سراغشون .
ولی موردی نداره رم توی بازار ایران زیاذه .
در کل ممنون از شما دوستان .

Bookmarks