مرسی که تشکر کردین ولی کلا ما رو از نظر دادن پشیمان کردین " اگر بخواهد اینتل بخرید این گزینه Core i7 860 1156 مدنظر تون هست " این انتخاب دوم که دیگه به نظر من از انتخاب اول خیلی خیلی اشتباه تره با این انتخاب معلوم شما اصلا نیازی به مشاوره ندارید بحث ما اصلا سر اینتل یا AMD نبود و فقط بخاطر معماری جدید تر سوکت 1155 و توانایی های بیشتر سندی بریج اون سیستم معرفی شد سایتی هم که لینک داده شد وبلاگ شخصی نبود از معتبر ترین سایتها مقایسه سخت افزار که اتفاقا تبلیغات هم خیلی کم داره به هر حال شما باید به یک سایتی اعتماد کنید تک تک سخت افزار های موجود بازار رو که خودتون نمی تونید تست کنید اگر به گزینه های Higher is Better و Lower is Better کنار نمودار ها نگاه کنید می بینید که چیزی که من معرفی کردم توی 100 % تست ها جلو تر از 6 هسته ای AMD حالا شاید شما بگید این سایت ها هدف خاصی دارند مثلا تبلیغ اینتل رو می کنند در برابر AMD پس بهتره مقایسه دو تا cpu اینتل رو توش ببینید اولی همان 2400 با معماری سندی بریج و دومی چیزی که اگر بخواهید اینتل بخرید مد نظر شما است می بینید که با این که خیلی گرانتر کارایی کمتری هم داره فکر نمی کنم دیگه هیچ طوره بشه به کسی سوکت 1156 معرفی کرد باز 1366 یه سری گزینه هایی داره که شاید الان خرید اون رو توجیح کنه اما 1156 خیلی عجیبه حالا چرا شما این انتخاب می کنید اگر اینتل بخواهید بخرید الله و اعلم .
http://www.anandtech.com/bench/Product/363?vs=108
در ضمن نگفتید چرا حتما نباید گرافیک انبرد داشته باشه گرافیک انبرد یک آپشن بودنش هم هیچ ضرری نداره البته وقتی مادربرد پیشرفته تری نیاز باشه طبیعتا دارای گرافیک آنبرد نخواهد بود داشتن گرافیک آنبرد شاید یک عامل انتخاب باشه اما اولین بار می بینیم نداشتن اون یکی از ملاک های اصلی انتخاب مادربرد هستش؟
باز هم به مقایسه های که خودتون فرمودید
یه سری بزنید و اگر امکان داشت لینک برای ما هم بزارید ، این بار دقت کنید که core i5 - core i7 مدل های مختلفی دارند و از اون مهمتر سوکت ها و معماری های مختلف دارند یکی 1156 مثل مدل انتخابی شما و یکی 1155 که این دومی دارای معماری سندی بریج که خوب توانایی خیلی بیشتری از معماری قدیمی تر دارهتوی بیشتر مقایسه ها اینتل (core i5 - core i7) در کارهای معمول ویندوز جلوتر از phenom X6 بودن ولی در کارهای گرافیکی
و سه بعدی کمی عقب تر بودن البته فقط در فتوشاپ یکم جلو بودن.
در اخر هم توصیه می کنم اگر مثل من خیلی علاقمند به پردازنده های AMD هستید چند ماه صبر کنید تا سری جدید اونها که بولدوزد نام گذاری شده با معماری جدید وارد بازار بشه فقط تو رو خدا Core i7 860 1156 با قیمت 308000 نخرید که خریدش هیچ طوره توجیح پذیر نیست همان 6 هسته ای 1090 با قیمت 240 هزار تومان خیلی بهتره.

Bookmarks