سلام خدمت همه ی عزیزان.
لطفا در پیشنهاداتی که ارائه میدید،دقت داشته باشید که بار علمی انجمن رو زیر سوال نبرید و تصور نکنید که مشاوره دادن سخت افزار کار، صرفا نوشتن یه لیست قطعات هستش.باید بتونید از لحاظ فنی-امکانات روز-گارانتی خوب-قیمت خوب-قابلیت اپگرید نسبت به پلتفرم های جدید-همخوانی سخت افزار با نوع پردازش نرم افزار کاربری که درخواست شده پیشنهاد بدید و از پیشنهادتون دفاع کنید و تحلیل کنید امکاناتشو در صورت لزوم.
من قبل از اینکه پیشنهاد خودم رو ارائه کنم-پیشنهادات دوستان رو نقد میکنم تا توانایی عزیزان در دانش مشاوره تقویت بشه.
دوستی که درخواست مشاوره کردند،کاربری خودشون رو در گیم،مایا- 3DMax و عدم اورکلاک درخواست دادند.ابتدا از کاربر rambo2020 شروع میکنم:
اول اینکه بعد از چندین ماه تحلیل معماری 32 نانومتری سندی بریج و بحث هایی که در انجمن صورت گرفت،هرگونه صحبت از پلتفرم 1156 مردود هستش چه برسه به پردازنده دو هسته ای 45 نانومتری i3 540 .بعد هم اون مادربرد معرفی شده با چیپست H55 یکی از ضعیفترین مادربرد های پلتفرم 1156 هستش.نه از لحاظ برند بلکه از لحاظ امکانات و قدرت پردازش.
در مورد پیشنهادهای hapalii ،باید بگم که گزینه های خوبی هستند اما در برآورد قیمت ها دقت کنید،سیستم اولتون ،35 تومن بالای 700 شد و سیستم دومتون 95 تومن!در عین حالی که میشه با بودجه مشخص شده،سیستم بهینه تری انتخاب کرد.
بهترین سیستمی که به نظر بنده با سقف بودجه 700 ارزش خرید داره به شرح زیر هستش:
Mobo:MSI 870A G54->135T
CPU:AMD Phenom II x4 955->155T
RAM:Crucial Rendition DDR31333 2*2GB->54T
VGA:Sapphire HD6850 1GB GDDR5->240T
HDD:WD Caviar Blue 500GB->50T
PSU:Memonex Silent EX L.N 540W->60T
________
Total->694T
مادربرد معرفی شده،از سوکت AM3+ و پردازنده های FX بولدوزر نیز پشتیبانی میکنه.

Bookmarks