از مادربور ecs p35t-a استفاده کنید با قیمت 60 تومن که چند تا جایزه اورکلاک هم گرفته
موفق باشید
کاربر شهرسختافزار
من یه مادر برد خوب می خوام که ارزون باشه( بین 50 تا 60 تومن باشه)
سی پی یو سلرون 3 گیگ با 256 مگ کش رو بتونم روش نصب کنم
کارت گرافت انبرد 128 داشته باشه(یا لااقل یه پرت pci express داشته باشه چون خودم یه 128 دارم)
من اهل بازی و کارای گرافیکی هم نیستم لطفا کمکم کنید
من این دو تا رو پیدا کردم لطفا اساتید نظر بدند کدوم بهتره
---------------------------------------------
ELITE G31T-M (V1.0)
47,500 تومان
-----------------------------
M.B Foxconn SIS671MX
50,000 تومان
36 ماه گارانتی دریا کامپیوتر
--------------------------------------
لطفا بگید کدومش با سی پی یو و کارت گرافیک من سازگاره؟
cpu
celeron(r) 3.06 gh
grafic
radeon 9200se
(128 مگا بایت)
------------
ایا اینا رم دی دی ار یک هم میخورند
|
|
از مادربور ecs p35t-a استفاده کنید با قیمت 60 تومن که چند تا جایزه اورکلاک هم گرفته
موفق باشید
tak2750 (09-10-09)
HWBOT SSA Member
سلام
biostar G31-A7
حرف نداره فرکانس مسیر 400 رو ساپورت می کنه. رنگ بندیش هم خیلی جذابه. قیمتش هم کمتره 50 باید باشه.
behrouz8 (09-10-09), MicroSystem (09-10-09), tak2750 (09-10-09)
کاربر شهرسختافزار
منم تائيد ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابليت اوركلاكش هم خوبه ( نميگم عاليه)
مخصوصا واسه پردازنده هاي باس 800 مثل E5300
قيمتش هم 44 تومنه
کاربر شهرسختافزار
گرافيكت كه AGP هست ولي خب biostar G31-A7 خودش گرافيك آنبورد 256 داره
نه رم DDR1 كه ديگه خدا بيامرزدش
پردازندت سوكتش چيه؟ اگه سوكت 487 باشه بايد اون رو هم عوض كني يه E5300 بخر حالش رو ببر.
tak2750 (09-10-09)
HWBOT SSA Member
درسته اما فکر کنم به FSB WALL بر خورد کنه تو فرکانس های بالا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون این بلا سر خودم هم اومد البته با 5200. تا 350 (75%) بیشتر دیگه اورکلاک نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این بحثا ربطی به عدم کارایی این مین بورد برای هدف شما نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (09-10-09), tak2750 (09-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بابا چه خيرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
350*12.5=4375
با biostar G31-A7 انقدر تونستي اوركلاك كني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak2750 (09-10-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی مچکرم اصلا انتظار نداشتم این همه جواب بدید واقعا مچکرم
اما چند تا سوال دیگه واسم پیش اومد
ایا این مدل biostar g31-a7 راحت تو بازار پیدا میشه اخه تو اینترنت ازش خیلی کم مطلب پیدا کردم(فکر کنم منظورتون m7 بوده)
واینکه ایا این مدل بیو از الیت این مدلی که نوشتم بهتره؟
من اهل بازی و اورکلاک و کارهای سنگین نیستم و فقط سیستمی میخام که گرافیکش بتونه فقط ویندوز سون رو راه بندازه .(گرافیک انبرد این مدل که معرفی کردید از گرافیک فعلی که من دارم حتی بیشتره )بیشتر هم واسم این مهمه که ارزون در بیاد.من تا حالا 4بار این مادر بورد خودم رو تعمیر کردم ولی فکر کنم دیگه به اخر عمرش رسیده واسه همین میخام عوضش کنم.
در ضمن سوکت پردازنده رو چطور میشه فهمید؟
آخرین ویرایش توسط tak2750 در تاریخ 09-10-09 انجام شده است
MicroSystem (09-10-09)
FOXCONN G33M
Intel® Core™2 Quad, Core™2 Duo, Pentium® Dual-Core, Pentium® D, Pentium® 4, Celeron® processors , Socket T (LGA775)
Supports Intel® next generation 45nm Multi-Core processors , Socket T (LGA775)
1333 / 1066 / 800 MHz (FSB)
Dual Channel DDR2 800 / 667 x 4 DIMMs, Max 8GB
1 x PCIe x16, 1 x PCIe x1, 2 x PCI
ATA x1, SATAII x 4
7.1 channel HD Audio
GbE LAN
12 x USB 2.0 ports
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (10-10-09), tak2750 (10-10-09)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا با asus commando !!! چه فرقی می کنه؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورم cpu بودش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tak2750 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره این مادر بورد به راحتی آب خوردن تو بازار پیدا می شه. باید بری نمایندگی های انفرماتیک گستر! اونا گارانتیش می کنن.
در ضمن از الایت گروپه هم بهتر و ارزون تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چشم بسته بخرش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (11-10-09), tak2750 (10-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks