سلام
من یه پردازنده amd fx6350 دارم جعبه دار وهمرا هیتسینک وگارانتیه سازگار تا تاریخ 16/01/2016 ودسته دوم ودرحد نو میخواستم بدونم اینو بخوام بفروشم باید به چه قیمتی بفروشمش خوبه ؟ چون قیمته دسته دومشو ندارم
باید باچه قیمتی فروش بره؟
سلام
من یه پردازنده amd fx6350 دارم جعبه دار وهمرا هیتسینک وگارانتیه سازگار تا تاریخ 16/01/2016 ودسته دوم ودرحد نو میخواستم بدونم اینو بخوام بفروشم باید به چه قیمتی بفروشمش خوبه ؟ چون قیمته دسته دومشو ندارم
باید باچه قیمتی فروش بره؟
|
امید رض (07-01-15)
خوب قیمته بازار چقدره؟نوشو میگما قیمته دقیقش؟
امید رض (07-01-15)
واهههه 400تومن عالیه اگه کسی بخره من فکرمیکردم الان دست بگیرم توبازار بیشتراز 200و300نمیخرن میزنن توسرمالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لباسمم پاره میکنن
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 07-01-15 انجام شده است
قیمت پایه رو بگذار 350 سریع تر میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کدوم قسمت از بازارکامپیوتری تهران همون ولیعصر میتونم بفروشمش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مغازه دار این قیمت ازت بر نمیداره. باید تو اینترنت بگذاری تو بازارچه های انجمن ها . مغازه دار قیمت مفت برمیدارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks