برو ز باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان میخاستم ببینم کدامیک از این قطعات بیشتر در این موارد مورد نیازه ؟
3MAX , ULEAD , فتوشاپ و فیلم سازی و گیم و...
مثلا برای نرم افزار ulead کدوم قسمت بیشترین تاثیر ور داره و باید موقع خرید قطعه بیشتر موردتوجه قرار بگی ره ! رم یا سی پیو یا گرافیگ یا مین ؟؟؟
برای هرکدوم یه مختصر تو ضح بدید با تشکر !
- MAIN
- CPU
- VGA
- RAM
|
برو ز باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . چه بودجه ای برای خرید مد نظرتون هست
بحث بودجه نیست ! منظور اینکه مثلا برای برنامه یولید یا تری دی مکس کدوم قطعات بیشترین تاثیر ور دارند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه بگی کدوم قطعه بیشترین تاثیر رو داره مجموعه ای از عوامل و قطعات بر روی عملکرد یک نرم افزار تاثیر میزاره . مثلا برای هر نرم افزار باید بررسی کنید که سی پی یو محور هست یا گرافیک محور یا هردو .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در زمینه گرافیک دو نوع کارت داریم . مخصوص گیم . مخصوص پردازش گرافیکی . البته مخصوص گیم ها کار پردازش گرافیکی هم انجام میدن ولی به پای مخصوص پردازش گرافیکی نمیرسند .
در کل تمام نرم افزار های سنگین حافظه رم زیادی رو اشغال میکنند
همه نرم افزتر ها روی اس اس دی سریع تر اجرا میشند
رفیق مثلا تو گیم بعد از گرافیگ : CPU مهتره یا RAM ؟ یعنی کدومش بیشترین تاثیر رو داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عزیز شما بخوای بازی کنی فقط از رم استفاده میکنی؟ یعنی سی پس یو رو بر میداری از برد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گرافیک رو بر میداری؟
همشون باهم دخیل هستن
حالا یه بحثی هم هست که اگه تناسب ایجاد نشه گلو گاه ایجاد میکنه.
ولی من این سوال رو که اوستای AMD هستی بعید میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوستا که نه ؟ ولی شنیدن مثلا تنظیماتشو بلد باشی AMD خوب جواب میده ! ولی منظورم اینه تو گیم بعد از گرافیگ کدومشو قوی تربکنه بهتره ؟ CPU OR RAMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا رمم 8 گیگ و سیپوم I3 4150 ! حال اگر رم رو بکنمش 16 گیگ بهتره یا سیپو رو تغییر بدم بکنم I5 4460 ؟ کدوم تو فریم بهتر تاثیر داره ؟
این حالت رو باید تست هاشو ببنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی 16 گیگ رم با پردازنده میان رده i3 زیاد متناسب نیست
من خودم i5 رو با 8 گیگ رم رو متناسب میدونم
بعدم توی بازی اول گرافیک بعد رم بعد پردازنده (البته پردازنده رو اخر گفتم چون معمولا یا i3 هست یا i5 یا i7 که i5 و i7 تو بازی ها کم نمیارن ولی i3 تو بازی جدید کم میاره) (رم هم که انعطاف پذیریش بالاس از 4 گیگ میشه گرفت تا 64 گیگ که بنظرم رم بعد گرافیک قرار میگیره و پردازنده هم بعد رم
maysamsina (03-02-15)
گفتم باید بررسی کنید . در اون کاری که شما قصد انجام دارید با مجموعه قطعاتی که دارید کدوم قطعه اولین محدودیت رو ایجاد میکنه . مثلا I3 با رم هشت گیگ بیاد ببینی در کار مورد نظرت وقتی اجرا میکنی تمام هسته های پردازنده رو 100 میره و کم میاره ولی هنوز 8 گیگ پر نشده یا 8 گیگ پر شده ولی پردازنده هنوز نصف عملکردشو نداره . ولی 8 گیگ رم خوبه و ارتقا پردازنده در حالت کلی پیشنهاد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (03-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks