سلام دوستان.
بنده پنج روز پیش مادربرد gigabyte z390 aorus master رو گرفتم که البته بنا به دلایلی دو روز دیرتر به دست رسید و همون موقع هم قصد خرید 9900k رو داشتم که مصادف شد با جهش قیمتی دلار و کمبود این پردازنه در بازار و در نتیجه افزایش قیمت سه میلیونیش در بازار که عملا به دلیل منطق و همچنین کمبود بودجه خریدش برام دیگه توجیهی نداشت. البته امروز نگاه می کردم که قیمت به مقدار قابل ملاحضه ای پایین اومده بود ولی بازهم بالاست ولی احتمال اینکه بتونم تا چند روز دیگه کسری بودجه رو جبران کنم هست. البته 9700k هم به گزینه هام اضافه شده با قیمت 5100
از طرفی نیم نگاهی هم به رایزن و پردازنده ی 3800 دارم که مدل بدون پکش تقریبا 5800 قیمت خورده و ماردبردهای x570 که متاسفانه مدل های محدودی توی بازار هست و تعدایشون هم دیگه موجود نیست. اینکه مادربوردم هم asus باشه برام مزیت این رو داره که می تونه با کیسم هماهنگ باشه از نظر rgb که اونجور که من دیدم تنها یک مدل x570 توی بازار از این برند هست.
با توجه به برتری های amd از نظر بنچمارک ها و همچنین پشتیبانی از pcie 4.0 به نظر شما اقدام به فروش مادربورد و تعویضش با رایزن بکنم یا خیر؟
مورد استفاده هم مجازی سازی و راه اندازی لابراتوار و همچنین گیم هست.
پاور با ظرفیت بالاتر از مصرف سیستم مشکلی برای استفاده نداره؟ برای مثال پاور هزار وات برای این سیستم با یه گرافیک نهایتا 2080

Bookmarks