سلام یک عدد پاور hp inteligent 550دارم میخواستم کیفیت شو نسبت به گرین هم ترازش بدونم
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام یک عدد پاور hp inteligent 550دارم میخواستم کیفیت شو نسبت به گرین هم ترازش بدونم
|
|
کاربر شهرسختافزار
hp power 550
inteligent
چیزه دیگه غیر از این نداره اما درجه های ولتاژش هست
جدایه از این بحث میخواستم نسبت به برندش مثلا گرین یا کورسیر مقایسه بشه
HP سازنده پاور نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hasan.saee71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لایتون - دلتا و چند شرکت دیگه براش تولید میکنند .
مقایسه برند با برند همیشه اشتباه هست . باید عکس واضح از پاورت بگذاری یا بتونی اطلاعات دقیق بهم بدی . این مشخصاتی که نوشتی دقیق نیست .
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
یک عدد Power Hp مربوط به Server Hp می خوام خریداری کنم.
لطفا یک مدل خوب و از نوع نظامی (خیلی قوی) در صورت امکان معرفی بفرمائین.
با تشکر.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه سروری ؟ برای چه کانفیگی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pof برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک جدید ایجاد کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب نه مثلا میگن هارد به خاطر این بدسکتور میگیره که پاورت برندش بده .دراین مورد چی؟
نوشته 431.5w
165w 360w 6w 12
22A 25A 18A 16A 0.5A
کاربر شهرسختافزار
بازم شماره داره بدم؟
کاربر شهرسختافزار
دوربین ندارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چطوره؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 22-01-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks