MR TASH (03-04-11)
کاربر شهرسختافزار
MR TASH (03-04-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ تفاوتی حاصل نمیشه
بعد از نصب گرافیک غیر آنبرد ، گرافیک آنبرد غیر فعال میشه و در خروجی شما تغییری حاصل نمیشه
با توجه به نیازتون بین 880 و 870 یکی رو انتخاب کنید.
در مورد کراس هیبرید هم اگه مد نظرتون باشه ، بگم که کلاً بی خیالش شین . چون کارایی بالایی واستون نخواهد داشت.
Khornaf (30-03-11), mehdi_kingma (29-03-11), MR TASH (03-04-11), nima_hl (29-03-11)
کاربر شهرسختافزار
در تایید صحبت ایشون ، کارت 880 دارای گرافیک آنبورد 4250 با ram share=500~700MB هست و طبعا نباید روی اون حساب چندانی باز کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (03-04-11)
بین دوست من این سوالات بسیار سطح پایینی هستند که جز شما خیلی از دوستان دیگه مطرح کردن و همه یک جواب گرفتن گرافیک ها در صورتی به یکدیگر متصل می شوند و قدرتشون بالا تر میره که از تکنولوژی کراس فایر در گرافیک های ا تی ای و از تکنولوژی اس ال ای در گرافیکهای انودیا استفاده کنند و نمیشه یک گرافیک از ا تی ای را به گرافیکی از انویدیا پیوند زد و باید هم گونه باشند . و در گرافیک های ای ام دی یا ا تی ای که پیوند گرافیک ها به کراس معروق است شما می توانید هر گرافیکی را که مال این شرکت باشه چه سطح بالاتری یا پایینتری داشته باشد را به هم متصل یا کراس کنید. اما در گرافیک های انویدیا شما فقط می توانید گراقیک های هم قدرت و یکسان در پردازش و حافظه را به هم اس ال ای کنید .اگه یه برد 880 تهیه کنیم ایا با توجه به اینکه یه کارت گرافیک انبرد داره و یه کارت مستقل هم اضافه کنیم ایا مجموع قدرت گرافیکی اون نسبت به برد 870 بیشتر میشه ؟
توصیه دوستان چیه ایا 880 بهتره یا 870 ؟
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون زحمت کشیدین MR TASH عزیز اینو منم میدونستم منظور من گرافیک هایبرید روی برد بود نه اون کراسی که مد نظر شماست ضمنا جهت اطلاع شما نخیر نمیشه همه کارت های رده پایین یا بالای ATI و NVIDIA رو کراس کردhttp://game.amd.com/us-en/content/im...ombo_chart.jpg
آخرین ویرایش توسط mehdi_kingma در تاریخ 04-04-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ، ممنون از پاسختون ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کم متن ارسالی رو اصلاح می کنم ،
همونطور که گفتم کراس هیبرید کارایی بالایی رو برای سیستم نخواهد داشت
علتش اینه که گرافیک 4230 یا 4250 رو می تونیم از همین سری 4xxx کراس کنیم نه مثلاً سری 6xxx
پس بهتره بجایسئوال مطرح شده رو کوچیک نکنیمشما می توانید هر گرافیکی را که مال این شرکت باشه چه سطح بالاتری یا پایینتری داشته باشد را به هم متصل یا کراس کنید.موفق باشینبین دوست من این سوالات بسیار سطح پایینی هستند که جز شما خیلی از دوستان دیگه مطرح کردن و همه یک جواب گرفتن
mehdi_kingma (06-04-11), saeid pc (04-04-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینجا چیز دیگه ای میگهhttp://www.tomshardware.com/reviews/...t,1785-13.html
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز جان به تاریخ خبر یه توجهی داشته باشین 9:07 AM - March 4, 2008برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مربوط به سال 2008 میشه ، وقتی که مثلاً همونطور که توی سایت می بینین 3200 رو با گرافیک آنبرد کراس کرده و این 3200 واسه خودش کارت مطرحی بودش.
خدا رحمتش کنه
الان گرافیک های مطرحی رو تو سال 2011 داریم که حتماً مد نظرتون هستش
کاربر شهرسختافزار
خوب الان اگه یه 4850 رو با انبرد 4200 کراس کنیم توانش چند درصد بالا میره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
این مورد رو باید یه سرچی بزنید تو اینترنت و اساتید نظر بدن ، چون راجب بازده این دو باهم من تجربه ای نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks