*MoJtAbA* (24-10-14), SajjadKhati (24-10-14)
درباره مادربرد باید ببینی بودجت میکشه یا نه . پردازنده هم همینطور . ولی پردازنده رو میتونستی یک مقدار بیشتر هزینه کنی . corei5 میگرفتی خیلی عالی میشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (24-10-14), SajjadKhati (24-10-14)
2 تا قضیه هنوز ملوم نشد برام که تو پستای قبلی گفته بودم :
من اگه رم 1600MHZ به بالاتر رو با چیپست H87 بگیرم ، بالای 1600 تا کار میکنه با پروفایل XMP رم؟
با قضیه ی تفاوت دما در نرم افزار ایزی تیون در مقابل بایوس؟؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
بله هر مادربردی که دارای xmp باشه و رم هم ساپورت کنه xmp رو بدون مشکل جواب میده . بایوس های گیگابایت تو سری 9 کمترین مشکل رو دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم یک لینک درباره این موضوع دادم . استفاده از رم 2400 روی مادربرد ازراک h97
http://www.pcgameware.co.uk/reviews/...rboard-review/
*MoJtAbA* (24-10-14), alksdj (25-10-14), mehrdad_ab (25-10-14), SajjadKhati (24-10-14)
الان kingston hyperx fury از پروفایل xmp ساپورت نمیکنه که . درسته؟
یه رم در حد 150 با جزئیات خوب با باس 1866 یا 2100 میگی که کنه؟
قابلیت اورکلاک خودکارش که همون xmp نیست؟ هست؟ فرق شون چیه؟ قابلیت خودکار اتوماتیک و xmp ؟
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
اون فرق داره قضیش با xmpبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 150 رم با باس 1600 میتونی بگیری یک ماژول 4 گیگ
*MoJtAbA* (25-10-14), mehrdad_ab (25-10-14), SajjadKhati (25-10-14)
میدونم
xmp رو ساپورت کنه منظورمه؟
تا باس 1600 که نیاز به اور یا xmp نداره
پس xmp فقط برا باس 1866 و بالاتر کاربرد داره
من فقط فاری و کورسیر ونگینس رو با جزئیات خوب پیدا کردم اونم ونگینس 1600 بود و فاری هم که میگی قضیه اش فرق داره . اما نمیدونم چیه؟؟
اون لینک صفحه رو بخون . رم 2400 با استفاده از xmp روی ازراک h97 نصب شده . اون مقدار اختلاف تو بردهای جدید مخصوص با بایوس های کم ایراد گیگابایت کمتر دیده میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-10-14), alksdj (25-10-14), SajjadKhati (25-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks